Published On: mie, mai 25th, 2016

Ṭiriac Auto Constanța a oferit o zi la cinema copiilor de la Centrul de Plasament „Micul Rotterdam”

DSC_9069Ṭiriac Auto Constanța, alături de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, a derulat o nouă acţiune umanitară ai cărei beneficiari au fost 40 de copii de la Centrul de Plasament „Micul Rotterdam” din Constanța.
În cadrul campaniei „Dăruiește un zâmbet și primești mii”, Ṭiriac Auto Constanța și-a propus să îi înveselească pe micuții găzduiți de centrul de plasament constănțean, și le-a oferit acestora o zi de neuitat la cinema, așa cum și-au dorit. Ultima întâlnire a echipei Țiriac Auto cu prichindeii a avut loc iarna trecută și s-a încheiat cu promisiunea ca următoarea ieșire să fie la cinematograf.
Campania „Dăruiește un zâmbet și primești mii” își propune să aducă bucurie copiilor aflați în situații dificile de viață prin diferite acțiuni și activități care, deși normale pentru un copil obișnuit, nu sunt accesibile copiilor instituționalizați.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>