Published On: mar, ian. 20th, 2015

Ad Hoc pornește în turneu cu un spectacol dedicat poveștilor de iarnă

Ad Hoc 2015 grup2Ad Hoc au pregătit un nou turneu pentru prima parte a anului 2015. Hibernal e un spectacol centrat pe povești și legende iernatice pe care cei cinci trubaduri le vor povesti exact până când vine primăvara, ultimul concert al turneului fiind în 1 martie. Pentru prima dată Ad Hoc vor cânta în orașe precum Constanța sau Mangalia, dar se vor și întoarce în câteva locuri deja dragi lor.
Despre “Hibernal” trupa vorbește cu multă speranță și căldură, chiar dacă e vorba de un spectacol croit pe gusturile iernii. Basmul pe care îl prezintă e menit să creeze o paralelă cu lumea reală și să inspire finalul fericit, concluzia pe care trupa speră să o ducem fiecare cu noi acasă după orice spectacol al lor.
Prima reprezentație din acest an va fi în București, pe 24 ianuarie, La Bordei, unde vor susține un “divan Ad Hoc” comemorând Mica Unire din 1859 și se va încheia în 1 martie, la Suceava, la Motor’s Pub.
Trupa va concerta pe 30 ianuarie la Constanța, în Legendary Pub, și pe 31 ianuarie la Mangalia, La Berărie.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>