Published On: mar, sept. 30th, 2014

Ada Milea și Bobo Burlăcianu în Club Doors

20141005-Ada-MileaSăptămâna se încheie cum nu se poate mai bine pentru fanii Adei Milea și ai lui Bobo Burlăcianu care, duminică, 5 octombrie, vor susține un concert special în Club Doors din Constanța.

Ada Milea e un fel de omul-orchestra: cântă din voce, cântă la chitară, compune, scrie, joacă teatru. Născută la Târgu Mureş, Ada Milea a terminat Universitatea de Artă Teatrală, actorie. A fost actriţă la Teatrul Naţional din Tg. Mureş, apoi la Teatrul „Luni“ de la Green Hours. A realizat coloane sonore în spectacole de teatru. Cu „Eu, când vreau să fluier, fluier“, în regia lui Th. Cristian Popescu. Colaborările Adei au fost întotdeauna de succes, fie ca au fost cu Alexandru Dabija sau cu Bogdan Burlăcianu, adica Bobo de la „Fără Zahăr”, alături de care a jucat in „Nașul”, un spectacol după o nuvelă de Nikolai Vasilievici Gogol și în „Don Quijote”, unde s-a reîntâlnit cu Dorina Chiriac în rolul lui Sancho Panza.

Interpretul şi compozitorul Bobo Burlăcianu, membru fondator al formaţiilor „Fără Zahăr“ şi „The Brad Pits“ este absolvent al Facultăţii de Biologie, secţia Ecologie şi Protecţia Mediului la Universitatea Al.I.Cuza“ din Iaşi. În 2007 s-a înscris la Facultatea de Arte – secţia Regie Film şi TV a Universităţii Hyperion din Bucureşti. În 2001 a format trupa „Fără Zahăr“ şi a debutat în cenaclul folk „Moldavia“.

„Concert cu bucăți din concerte”, un fel de teatru în concert cu instrumente de jucărie și nu numai. Umor pentru lucruri triste și tristețuri pline de umor, cântate de Bobo Burlăcianu și Ada Milea.

Accesul pentru concertul Ada Milea și Bobo Burlăcianu se va face după ora 21:00. Biletele pentru concert pot fi găsite la sediul clubului, din strada Traian, nr. 68 A, la preţul unic de 25 de lei (biletele nu includ loc la masă). Rezervarea locurilor la masă se poate face la numărul de telefon 0763 66 16 22.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>