Published On: vin, iun. 13th, 2014

Andreea Paul: Tăriceanu este o lichea politică, un dezertor

tariceanu 1Prim-vicepreședintele PDL, Andreea Paul, consideră că fostul premier Călin Popescu Tăriceanu este o lichea politică și un dezertor care face jocurile PSD-ului și vrea să submineze proiectul de unificare a dreptei.

“Cum poți tu, domnule Tăriceanu, să te revendici identitar liberal când de fapt te substitui intereselor PSD-ului și premierului Victor Ponta. Știm ce a obținut domnul Tăriceanu, funcția de președinte al Senatului, dar îl întreb cât l-a costat pe domnul Ponta dezertarea grupului de parlamentari liberali cu care ieri a ieșit public să anunțe un proiect pe dreapta. Acest proiect nu este de dreapta, el nu face altceva decât să sprijine proiectul PSD și candidatura la președinție a premierului Victor Ponta. Domnul Tăriceanu nu se dovedește a fi altceva din păcate decât o lichea politică, un dezertor, o persoană care încearcă să submineze proiectul unificării dreptei”, a spus Andreea Paul, vineri, 13 iunie, la Constanța. Ea a precizat că din proiectul de unificare a dreptei nu face parte și PMP pentru că această formațiune s-ar fi exclus de la discuții în momentul când și-a desemnat propriul candidat la alegerile prezidențiale, pe Cristian Diaconescu.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>