Published On: mie, nov. 13th, 2019

Atelier de creație HOLY MOLLY la Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa”

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” și Holy Molly vă așteaptă în fiecare duminică, de la ora 10:15, să-i aduceți pe cei mici la Atelierele de creație Holy Molly!

Chiar dacă pleci la drum cu materiale puține, dar cu sclipici din abundență… cu Holy Molly poți face orice îți propui! Tot ce-ți trebuie e puțin entuziasm și un dram de încredere!

Din aţe, lipici, sclipici, nisip și hârtie, precum şi cu ajutorul crenguţelor şi al frunzelor culese de prin grădini şi parcuri, vom inventa cele mai năstrușnice creaţii care ne vor împodobi camerele şi zilele.

Atelierele se desfășoară în perioada 17 noiembrie – 15 decembrie 2019 și au ca temă „Decorațiuni și jucării pentru împodobirea bradului de Crăciun”.

– Tema 1 (17 noiembrie 2019): Decorațiuni și jucării pentru copii;

Grupă de vârstă

Programul este destinat copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 7ani.

Perioada de desfășurare

Atelierul se desfășoară duminică, între orele 10:15 și 11:15.

Taxa de participare

– 1 ședință – 60 lei/participant

Înscrierea copiilor se face prin e-mail: dana@hdh.ro, sau pe formularul de rezervare antipa.ro/rezervari, în limita a 12 locuri/grupă.

Pentru formarea unei grupe, este necesar un număr minim de 10 participanţi.

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>