Published On: lun, mart. 9th, 2015

Berti Barbera și Nicu Patoi lansează albumul “100 Hours” în Club Doors

100hoursBerti Barbera și Nicu Patoi, doi muzicieni completi de o valoare inestimabilă, vin pe scena clubului Doors, duminică, 15 martie, cu un album așteptat de mult de ascultători.
Berti Barbera și Nicu Patoi sunt doi artiști atipici, anti-vedetă, care au înnobilat fiecare loc în care au apărut prin amprentă, virtuozitate și căldură. “100 Hours” reprezintă timpul folosit pentru a îngloba zece ani de experiențe comune, în care s-a dezvoltat o comunicare subtilă, profundă, în care totul se petrece tacit, fără ezitări, ca într-un mecanism bine reglat.
Concertul Berti Barbera si Nicu Patoi a devenit o traditie pentru clubul Doors, an de an aici adunându-se un public numeros și cu adevărat dedicat muzicii oferite de cei doi artiști.
Evenimentul este programat pentru ora 19:00. Biletele sunt puse în vânzare la sediul clubului Doors, la prețul de 30 de lei.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>