Published On: lun, iul. 7th, 2014

Blaga, despre fuziunea PDL-PNL: Eu sunt optimist și privesc spre viitor

vasile blagaPreședintele PDL, Vasile Blaga, a declarat luni că este optimist în ceea ce privește viitorul politic al PDL și PNL, adăugând că în zilele următoare va fi stabilită și data congreselor în vederea fuziunii celor două formațiuni.

„Suntem într-un plin proces de fuziune PDL-PNL și eu privesc spre viitor. Probabil astăzi, mâine cel târziu va fi stabilită și data congreselor”, a susținut Blaga, înaintea ședinței Biroului Permanent Național al PDL.

Blaga a comentat și declarația fostului lider liberal Crin Antonescu referitoare la evenimentele politice din 2012, care a spus că PDL ar trebui să nu prea mai afirme că a fost o lovitură de stat, președintele democrat-liberalilor precizând că nu crede că cineva din clasa politică românească „trebuie să-și aducă aminte cu plăcere de ce s-a întâmplat în vara anului 2012”, lucru probat de „reacțiile care au fost din partea Comisiei Europene, ambasadelor statelor acreditate la București, atunci când au fost atacate fie Comisia, fie Departamentul de Stat”.

AGERPRES

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>