Published On: Dum, aug. 31st, 2014

Campania ”O şansă copiilor de la ţară” a ajuns în Eforie Nord

copiiEchipa campaniei umanitară O şansă copiilor de la ţarăeste până pe data de 2 septembrie pe litoral, în Staţiunea Eforie Nord, la Hotel Ovicris Apollo.

“În cadrul campaniei “O şansă copiilor de la tara”, în această perioadă desfăşurăm proiectul “Vacanţă de Vis” ediţia a III-a în care ne propunem să vă facem cunoştinţă cu zece copii inteligenţi şi talentaţi proveniţi din medii defavorizate, sărace şi care suferă de handicapuri severe(nevăzători şi sindormul down) unii dintre ei, aflaţi pentru prima oară la mare. De asemenea, suntem nerăbdători să vă facem cunoştinţă şi cu echipele de voluntari care au ajutat la organizarea acestui proiect la mare ce se va încheia pe data de 2 septembrie.

Ineditul acestui proiect va fi sa facem cunoscuta aceasta campanie prin organizarea unui spectacol de muzica, dans realizat de voluntarii nostri, dar si de copiii cu dizabilităţi.Andrada Precup, fetita nevazatoare, va interpreta muzica populară, dar şi piese cunoscute. În programul de dans vom avea un flash mob desfăşurat pe plajă pentru a ne face simţită prezenţa.

Copiii vor participa la fiecare activitate, începând de la sesiuni de brainstorming până la prezentarea spectacolelor”, se arată într-un comunicat al organizatorilor.

 

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>