Published On: mar, aug. 13th, 2013

Casieriile RAJA vor fi închise pe 15 august

Având în vedere permanența activității de furnizare a serviciilor de alimentare cu apă și canalizare, RAJA Constanța aduce la cunoştinţa abonaţilor că în data de 15 august echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi preluare a apelor uzate vor lucra în program normal.

Apelurile către telefoanele dispeceratului 0241/66.44.44 vor fi preluate non-stop. Și echipele de intervenţie vor fi pregătite să intervină cu promptitudine, pentru ca toate avariile sau disfuncţionalităţile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonaţii societăţii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

Singurul serviciu care va fi închis este cel al casierilor RAJA. Astfel, abonaţii care nu au apucat să-şi plătească facturile la apă potabilă şi canalizare, trebuie să ştie că de Sf. Maria, zi liberă conform legii, casieriile RAJA Constanţa vor fi închise. Începând cu data de 16 august, casieriile îşi vor relua programul normal de lucru, între orele 08.00 şi 18.30.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>