Published On: lun, mart. 23rd, 2015

Castigatorul Best Tribute Act UK 2014 aduce magia unui show Queen pe 28 martie la Doors Club

q1Joseph Lee Jackson, care a concertat pe Wembley, pe impresionantul Millenium Stadion din Cardiff si in sali de prestigiu din Europa aduce de aceasta data magia electrizanta a unui show Queen in clubul constantean Doors!
Castigatorul Best Tribute Act UK 2014 vine la Constanta 28 martie! Anul trecut Joseph Lee Jackson a primit, alaturi de trupa sa, premiul pentru cel mai bun tribute din Marea Britanie!
Solist şi actor profesionist cu peste 20 de ani de experienţă, Joseph Lee Jackson performează ca impersonator Freddie Mercury de mai bine de 15 ani, a primit numeroase distincţii pentru autenticitatea prestaţiei şi a cântat în faţa lui Roger Taylor, Brian May şi membrilor familiei lui Freddie Mercury, la ceremonia de dezvelire a primului monument dedicat memoriei starului în Marea Britanie.
Biletele pentru concert pot fi găsite la sediul clubului, la preţul unic de 40 de lei (biletele nu includ loc la masă). Rezervarea locurilor la masă se poate face la numărul de telefon 0763 66 16 22.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>