Published On: lun, feb. 20th, 2012

Ce fel de femeie il sperie intr-o relatie, in functie de zodia lui

Orice femeie si-ar dori sa aiba la indemana un manual de utilizare a barbatilor la inceputul unei relatii, cand multi dintre ei se sperie si fug. Daca nu vrei sa ramai cu ochii-n soare, afla ce NU trebuie sa faci, daca vrei sa-l tii langa tine si sa deveniti un cuplu solid! Descopera ce fel de femeie il sperie intr-o relatie, in functie de zodia lui:
Pesti (19 februarie – 20 martie)
Barbatul din zodia Pesti are nevoie de o femeie careia sa nu-i fie teama sa-l domine. Desigur, trebuie sa o faci cu diplomatie. Acest nativ are nevoie de o femeie care sa-i ghideze pasii, asa ca il sperie cel mai tare indiferenta ta intr-o relatie.
Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Nativul din Berbec este foarte orgolios si tanjeste dupa complimentele si aprecierile unei femei, intr-o relatie. Il sperie, asadar, femeile care nu se arata impresionate de tehnicile sale de cucerire.
Taur (21 aprilie – 21 mai)
Barbatul nascut in zodia Taur are nevoie de multa stabilitate si confort intr-o relatie. O femeie prea aventuroasa, care-i face tot felul de surprize si se asteapta de la el sa faca lucruri inedite pur si simplu il pune pe fuga.
Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Nativul din Gemeni este un maestru al seductiei. Se pricepe sa scape de inhibitii orice femeie si sa o aduca in patul lui in timp record. Lucrurile nu pot evolua insa. Daca una dintre cuceririle sale ii vorbeste prea repede de o relatie serioasa, se sperie. Totodata se indeparteaza si de cele care uita sa rada la glumele lui.
Rac (22 iunie – 21 iulie)
Barbatul nascut in zodia Rac este un sensibil care se asteapta ca iubita lui sa-l trateze cu multa consideratie. La polul opus, il raneste de-a dreptul o femeie pusa pe sotii, care face glume pe seama lui.
Leu (22 iulie – 22 august)
Nativul din Leu se intelege de minune cu foarte multe genuri de femei. Nu si cu cea care il critica si pare sa tina cont numai de defectele sale. Leul are nevoie de o iubita care sa-l sustina in totalitate.
Fecioara (23 august – 22 septembrie)
Barbatul nascut in zodia Fecioara duce o viata previzibila, iar intr-o relatie are nevoie de o femeie cu capul pe umeri care sa-i inspire siguranta. Le evita pe acele femei prea impulsive si nonconformiste.
Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)
Nativul din Balanta este indecis, iar aceasta trasatura de-a lui te poate aduce la exasperare, intr-o relatie. Totusi, nu incepe sa pui presiune pe el, sa-l bati la cap, sa-l iei la intrebari sau sa-l fortezi sa-ti dea pe loc un raspuns. Asta daca vrei sa-l mai vezi la fata…
Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Nu incerca sa-l controlezi pe barbatul din zodia Scorpion. Acest nativ nu iti va trece cu vederea o asemenea scapare. Intr-o relatie, acesta cauta sa-si domina partenera si poate deveni foarte repede gelos, daca eviti sa-i raspunzi la intrebari. Il exaspereaza femeile „prefacute”, care acum par gingase si supuse, iar in clipa urmatoare se razvratesc.
Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)
Te-ai cuplat cu un nativ din Sagetator? Atunci ar fi cazul sa te inarmezi cu multa rabdare. Fara discutii despre relatia voastra si despre unde duce ea. Intrebarile despre viitorul comun si, in general, discutiile prea emotionale, il cam pun pe fuga.
Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Femeile neserioase reprezinta cosmarul nativului din Capricorn. Pur si simplu, nu vrea sa fie in preajma femeilor cheltuitoare, care nu se pot organiza, care nu-si asuma responsabilitati sau care intarzie la intalniri.
Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)
Pe nativul din Varsator il sperie femeile traditionale, care aduc in discutie casatoria sau numarul de copii pe care vor sa-l aiba, chiar de la primele intalniri. Nu le suporta nici pe cele superficiale, care discuta doar despre haine si comedii romantice.
Sursa: Eva.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>