Published On: vin, oct. 30th, 2015

Ce măsuri de asigurare a ordinii publice vor lua jandarmii în week-end

jandarmiEfective de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean Constanţa, în cooperare cu lucrători din cadrul IPJ Constanţa şi ISU Constanţa, vor acţiona în perioada 30 – 31 octombrie pentru asigurarea climatului de ordine la o serie de evenimente sportive organizate în zona de responsabilitate, pentru ca acestea să se poată desfăşura în condiţii de siguranţă.

Astfel, vineri 30 octombrie, efective de jandarmi vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de volei masculin dintre echipele CVM Tomis Constanţa şi ACS Volei Municipal Zalău. Meciul se va disputa la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa, începînd cu ora 17.00.

Sâmbătă 31 octombrie, jandarmii constănţeni vor asigura măsurile de ordine publică la “Crosul HelloWeRun”, eveniment sportiv ce va avea punctul de start în piaţa Ovidiu şi se va desfăşura începând cu ora 15.00.

Tot sâmbătă, efective de jandarmi vor vor acţiona şi pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă a meciului de handbal feminin dintre echipele CSU Neptun Constanţa şi ACS Spartac Bucureşti, eveniment sportiv ce va desfăşura la Sala Sporturilor din municipiul Constanţa, începând cu ora 11.00. În aceeaşi zi, în intervalul orar 15.00 – 17.00, jandarmii constănţeni vor veghea la desfăşurarea într-un climat de ordine şi siguranţă a meciului de fotbal dintre echipele FC Viitorul II şi Înainte Modelu.

Suporterii echipelor precum şi ceilalţi spectatori sunt obligaţi sã respecte regulile de convieţuire socială şi mãsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în interiorul arenelor sportive.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>