Published On: vin, dec. 19th, 2014

Colegiul Director al PDL se reunește sâmbătă la Parlament

pdlColegiul Director al PDL se reunește sâmbătă la Palatul Parlamentului pentru un bilanț al acțiunilor politice ale partidului pe anul în curs și pentru validarea unor noi lideri de organizații județene.

Senatorul Gheorghe Flutur, secretar general al formațiunii, a precizat că validarea unor noi președinți de organizații se va face în cazul filialelor democrat-liberale din Argeș și Timiș.

Copreședintele PNL Timiș și liderul democrat-liberalilor timișeni, Constantin Ostaficiuc, și-a anunțat pe 21 noiembrie retragerea din toate funcțiile politice pe care le-a deținut până acum. Ostaficiuc este cercetat de DNA, alături de parlamentarii Cornel Sămărtinean și Alin Popoviciu, în dosarul „Aeroportul”, pentru abuz și instigare la această infracțiune.

În cazul organizației de Argeș, funcția de președinte a devenit vacantă după ce deputatul Cătălin Teodorescu s-a autosuspendat din partid urmare a anchetei derulate de DNA în cazul său. El a fost trimis în judecată în dosarul fostei șefe a DIICOT Alina Bica privind acordarea de despăgubiri supraevaluate.

Ședința Colegiului Director al PDL se va desfășura cu începere de la ora 11,00, la sala Grupului parlamentar al PDL.

AGERPRES

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>