Published On: joi, iun. 6th, 2013

Comunicat Asociaţia Suporterilor F.C. Farul Constanţa

Comunicat Asociaţia Suporterilor F.C. Farul Constanţa

06.06.2013

Asociaţa Suporterilor F.C. Farul Constanţa doreşte să mulţumească tuturor celor care au luat parte la salvarea echipei de la retrogradare (care nu mai departe de acum 2 luni părea o certitudine), indiferent de contribuţia avută în realizarea acesteia. Mulţumim lotului de jucători şi antrenorilor pentru evoluţiile din ultimele partide, precum şi conducătorilor clubului, care în ciuda crizei pe care a traversat-o echipa, au reuşit să găsească resursele necesare realizării acestui obiectiv, care – cu toate că nu face cinste clubului Farul – a produs o mare bucurie în rândul nostru. Singurul nostru regret este că a fost nevoie ca situaţia echipei să pară una fără ieşire pentru a apela la serviciile unor adevăraţi farişti, domnii Ion Răuţă şi Bănică Oprea. Suntem siguri că fără implicarea acestora, nu am fi asistat la acelaşi deznodământ! Le mulţumim înca o dată, pentru tot! Mulţumim şi foştilor jucători ai echipei care ne-au încântat cu evoluţia lor în meciul amical ce a precedat partida cu Săgeata Năvodari. Ei sunt adevăraţii ambasadori ai acestui club, fără a avea nevoie măcar să spună vreun cuvânt.
Nu în ultimul rând, dorim să adresăm mulţumiri şi tuturor suporterilor şi constănţenilor care au fost alături de echipă, atât la meciurile susţinute pe teren proroiu, dar mai ales la cele jucate în deplasare, chiar şi în aceste momente mai grele pe care le-am traversat împreună cu Farul. Mulţumim şi tuturor celor care au participat la mitingurile de susţinere, dar şi acelora care din motive obiective nu au putut lua parte la acestea, dar a căror susţinere am simţit-o pe tot parcursul acestor două luni, chiar şi de la distanţă.
Sperăm ca pe viitor să vină din ce în ce mai multă lume alături de această echipă minunată care încă nu şi-a spus ultimul cuvânt pe scena fotbalului românesc. Indiferent ce ne aşteaptă în sezoanele competiţionale următoare, noi vom fi alături de “echipa noastră dragă”, aşa cum spune un vechi cântec al galeriei fariste.
În Constanţa doar FARUL contează!

Asociaţia Suporterilor F.C. Farul Constanţa

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>