Published On: lun, mart. 14th, 2016

Concert aniversar Vița de Vie în club Doors

VDV20ani_1200pxVineri, 18 martie, Doors Club prezintă concertul aniversar XX de ani Vița de Vie.
Având opt materiale discografice la activ, Vița de Vie a devenit în cei douăzeci de ani de activitate cea mai iubită trupă de rock alternativ din România.
În 1999, Vița de Vie dă marea lovitură pe piața muzicală românească odată cu lansarea albumului „Fenomental” și a videoclipului piesei „Basul și cu toba mare”, iar în 2000 este lansat videoclipul „Vino la mine”, când Vița de Vie primește premiul Otto pentru cea mai bună formație, acordat de revista Bravo.
Albumul „Exxtra” este lansat în 2001, alături de videoclipurile „Sunetul mai tare” și „Liber”, cuprinzând colaborări cu Șuie Paparude, Paraziții, Ganja și K-Gula.
Un an mai târziu, „Exxtra” primește premiul UPFR pentru «Cel mai bun album alternativ», sunt lansate albumul „Doi” și videoclipul „Visare”, iar în 2003 apar videoclipurile „Varza” și „Totata”. Dupa albumele „Egon”, „Fenomental” și „Fethish”, Vița de Vie lansează „Acustic”, un material ce cuprinde cele mai cunoscute piese ale trupei, reorchestrate într-o manieră neobișnuită, mergând uneori până la clasic, jazz sau bossanova.
În 2014, Vița de Vie a sărbatorit alături de fani împlinirea a cincisprezece ani de la lansarea celui mai bine vândut album – „Fenomental” – printr-un turneu național ce s-a încheiat în octombrie cu un concert de proporții susținut la Arenele Romane, la care au participat peste 3000 de oameni.
În februarie 2016, sărbătorește 20 de ani printr-un concert de excepție la Arenele Romane pline ochi cu fani. Tot în februarie, #VdV lansează single-ul #InimiSurde.
Prețul unui bilet este 30 de lei
Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>