Published On: mar, mai 26th, 2015

Concert Golan in Doors Club

Afis GOLANGolan, adică Alex, Mihai și Ernesto, băieții buni pe care-i ascultă toată lumea, se întorc la Constanța vineri, 29 aprilie, în Doors Club.

Golan este unul din proiectele unicat din România. Folosind instrumente live și fragmente scurte și digitalizate din piese, trio-ul crează o muzică electronică abordată într-o manieră placută oricărui tip de ascultător.

Grupul s-a lansat în octombrie 2013 cu single-ul L’agonia și a mai lansat până acum alte single-uri precum Lonely Nights, Promises si cel mai nou single, Abel.

Trupa este una dintre cele mai de succes formaţii electro-underground, foarte puţine trupe atingand un număr atât de mare de concerte intr-un timp atat de scurt de la lansare.

Un nou concert al trupei Golan va avea loc vineri, 29 mai, după ora 00.00. Intrarea este liberă. Rezervările pentru eveniment se pot face la numărul de telefon 0763 661 622.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>