Published On: lun, mart. 30th, 2015

Concert Golan în Doors Club

golan_webGolan, adică Alex, Mihai și Ernesto, băieții buni pe care-i ascultă toată lumea, vin pentru prima dată în Constanța, vineri, 3 aprilie, în Doors Club.

Golan este unul din proiectele unicat din România. Folosind instrumente live și fragmente scurte și digitalizate din piese, trioul creează o muzică eletronică abordată într-o manieră mai umană. Grupul s-a lansat în octombrie 2013 cu single-ul L’agonia, și a mai lansat până acum alte 2 single-uri, Lonely Nights și Promises.

În ceea ce priveşte abordarea şi acceptarea succesului, Alex, Mihai şi Ernesto ştiu clar ceea ce vor şi refuză să accepte compromisuri majore pentru un succes rapid şi facil. Golan este una dintre cele mai de succes formaţii din underground, iar pe zona electro sunt foarte puţine trupe care se pot lăuda cu un număr atât de mare de concerte.

Primul concert al trupei Golan în Constanța va avea loc vineri, 3 aprilie, în Doors Club. Biletele sunt puse în vânzare la sediul clubului, la prețul de 20 de lei.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>