Published On: lun, mart. 21st, 2016

Concert Nightlosers la Doors Club

nightlosers_1200pxDuminică, 21 martie, ora 20,30, Doors Club te invită să cânți și să dansezi pe ritmurile antrenante ale băieților de la Nightlosers!

Nightlosers este o trupă înființată în 1994, cântă blues ardelenesc, un etno-blues construit ca display muzical postmodern, în care acordurile serioase ale blues-ului american sunt piperate cu intervenții etno române, maghiare și țigănești, montate în conformitate cu o imagine (a formației) desprinsă dintr-un film autoironic, în care un grup de țărănoi bețivi au ajuns întâmplător pe o scenă.

În cei peste 20 de ani de existență au concertat la festivaluri din mai toate țările din Europa, dar și în orașe din SUA și Canada. Sunt cunoscuți de publicul larg datorită pieselor „Bețivan Ratat” și „Dragostea-i ca și o râie”, piese ce reflectă mai degrabă spiritul umoristic specific trupei prezent și el în concertele live, unde pasajele de blues se îmbină natural cu muzica tradițională autentică ardelenească (țigănească, ungurească și românească).

Componența Nightlosers:

Jimi Laco – vioară, chitară, mandolină, banjo; Grunzo Geza – clape; Hanno Hoefer – voce, chitară, muzicuță, washboard; Lucian „Ștain” POP – contrabas, chitară bass; Péter Attila – braci / inginer de sunet; Claudiu „Nașu” Purcărin – tobe, porci de cauciuc.

Prețul unui bilet este 35 de lei.

Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22 sau pe www.doorsclub.ro

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>