Published On: lun, feb. 2nd, 2015

Concert Subcarpați în Doors Club Constanța

Subcarpati1La un an după ce au umplut clubul până la refuz, Subcarpați se întorc pe 6 februarie în Doors Club Constanța, să reunească sute de constănțeni într-o altfel de horă.

În 2010, MC Bean, solistul trupei Șuie Paparude, a adunat această “grupare de oameni de bine și frumos” din care fac parte mai mulți artiști precum Gnom (Raparta), DJ Limun din Timișoara, Mara și Dragonu de la Specii, VJ Andri, DJ Power Pe Vinil, Vali Umbră, Argatu’, Esqu, Georgiana Mănăilă si multi altii.

Având peste 100 de concerte în ultimii 5 ani formația a reușit să cucerească publicul român și internațional promovând folclorul românesc, într-o imbinare a instrumentelor tradiționale cu ritmurile de trip-hop, dubstep si hip-hop.

După primele două albume de mare succes, Subcarpați și Underground Folclor, lansate în 2010 și 2011, în luna iulie 2014, trupa a lansat cel de-al treilea material discografic. “Pielea de găină este sentimentul pe care l-am tot reîntalnit în comentariile oamenilor atunci când ascultă Subcarpați sau muzica tradițională românească”, este explicația titlului celui de-al treilea album al trupei, dată de liderul trupei, MC Bean.

Concertele Subcarpați sunt experiențe unice datorate maturității artiștilor și a muncii colosale pe care o depun pentru a oferi publicului trăiri autentic românești.

Biletele pentru concertul Subcarpați se pot achiziționa de la sediul clubului Doors, la prețul unic de 30 de lei ( biletele nu includ loc la masă). Pentru informații și rezervări: 0763 66 16 22.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>