Published On: lun, mart. 9th, 2015

Concert Șuie Paparude în Doors Club

suie_paparude13 martie este ziua norocoasă a fanilor constănțeni ai celei mai îndragite trupe de muzică electronică din România pentru că trupa Șuie Paparude revine pe scena Doors Club.

Șuie Paparude a ținut întreg Doors-ul cu mâinile-n aer preț de zeci de minute la concertul din aprilie 2014, când fanii constănțeni l-au reîntalnit pe Michi pentru prima dată după accidentul miocardic suferit în octombrie 2013.

Șuie Paparude poartă din 1993 un titlu greu pe umeri, fiind unul din cele mai relevante proiecte muzicale românești pornit din underground. Michi, Dobrică și Bean împrospătează continuu atmosfera noastră sonoră cu alternativul lor de noua generație.

De la “Suie Paparude” (1995) la “E suflet in aparat” (2010), formația reuseste să surprindă publicul, să îl captiveze și fidelizeze, reinventând permanent sunetul și generând hit după hit pe parcursul a opt albume.

Evenimentul este programat pentru vineri seară de la ora 23.00. Biletele sunt puse în vânzare la sediul clubului, la prețul de 30 de lei.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>