Published On: lun, iul. 27th, 2015

Concurs de bicilete dedicat in exclusivitate copiilor, pe 1 august, la Constanta

concurs biciclistiMersul pe bicicleta este un clasic ritual de trecere si o abilitate care, odata dobandita, nu se uita niciodata. In data de 1 august, incepand cu orele 9:00, in parcarea Centrului Comercial Tom (magazinul Dechatlon), Asociatia Tomis Antidrog Constanta, in colaborare cu Decathlon Constanta, Gasca micilor biciclisti (comunitate deschisa pe site-ul de socializare – facebook) si Clinica Medicala Psihomed Constanta, organizeaza un concurs de bicilete dedicat in exclusivitate copiilor cu varste cuprinse intre 3 si 14 ani. Traseul va fi pe un circuit inchis, toata zona de concurs din parcare fiind izolata fata de masini si marcata corespunzator.
Modalitatea de desfasurare a acestui eveniment este urmatoarea: In prima parte a evenimentului se ridica pachetele de concurs si se face familiarizarea cu traseul si apoi copii se vor intrece pe grupe de varste, respectiv 3–8 ani, 9–14 ani. Se premiaza locurile 1 , 2 , 3 si premiu special de popularitate pentru categoria de varsta 3-8 ani si la categoria de varsta 9-14 ani.
Acest concurs are ca scop mentinerea unui nivel optim de activitate fizica si vizeaza in acelasi timp incurajarea inca de la varste fragede de a merge pe bicicleta, oferindu-le tinerilor un mijloc placut de petrecere a timpului liber, mai ales acum intr-o lume a tehnologiei moderne si a sedentarismului. Parintii au cel mai important rol in educatia copiilor, iar Asociatia Tomis Antidrog Constanta, indeamna pe toti, cu mic cu mare sa faca prin orice mijloc miscare. Lasati cel putin o ora din viata voastra si dedicati-o copiilor vostri, fara vicii, fara telefoane, la plimbare cu bicicleta prin parc, prin spatiile amenajate, invatati copiii de mici sa constintizeze cat de important este sportul practicat inca de la varste fragede.
Invatati un copil sa mearga cu bicicleta si ii deschideti portile spre o viata plina de plimbari in aer liber, distractie si aventuri pe doua roti. Mersul pe bicicleta este una din activitatile favorite ale copilariei, dragi parinti: dati copilului vostru sansa de a se distra si de a-si incepe experienta de ciclism de la o varsta frageda.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>