Published On: joi, sept. 11th, 2014

Constantin Chirilă a demisionat din fruntea organizației municipale PDL Constanța

pdlConstantin Chirilă, prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Democrat Liberal a demisionat din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale PDL Constanţa.

Miercuri, 10 septembrie, la sediul PDL Constanţa a avut loc ședinţa de Consiliu Director Judeţean. Pe ordinea de zi s-au aflat teme organizatorice în ceea ce priveşte campania electorală, participarea tinerilor democrat-liberali constănţeni la şcoala de vară, lansarea candidaturii lui Klaus Iohannis la Bucureşti şi mitingul regional ACL de la Constanţa. În timpul şedinţei, preşedintele organizaţiei municipale, Constantin Chirilă, a luat cuvântul şi le-a explicat colegilor că situaţia sa actuală nu îi permite să mai ocupe această funcţie.

Chirilă a menţionat că proiectele personale îl împiedică să se dedice aşa cum şi-ar dori în viaţa organizaţiei municipale şi, în urma unei discuţii purtate cu Christian Gigi Chiru, preşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Democrat Liberal, au decis că deocamdată cea mai bună soluţie este să rămânâ cu funţia de prim-vicepreşedinte la nivel judeţean şi cu statutul de membru al Comisiei de Etică şi Litigii, la nivel naţional. Funcţia de interimat, votată în Consiliul Director, va fi preluată de către profesorul Ioan Solomon, până la organizarea alegerilor.

“În urma discuţiilor purtate cu domnul Chirilă, după ce mi-a explicat importanţa proiectelor în care este implicat momentan, am ajuns la concluzia comună că implicarea sa mai consistenta în atribuțiile de prim-vicepreședinte este cea mai buna soluție. Având în vedere că este printre cei experimentaţi membri ai PDL Constanţa am toată încrederea că, în continuare, colaborarea noastră va fi la fel de solidă ca şi până acum, a declarat senatorul Christian Gigi Chiru, preşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Democrat Liberal.

La rândul său, Constantin Chirilă a declarat: „Nu plec din PDL, nu aş dori să aud comentarii cum că m-aş fi certat cu cineva sau că părăsesc partidul nici nu se pune problema. Însă, după o analiză îndelungată, am decis să las locul de conducere al organizaţiei municipale unui coleg care are mai multă disponibilitate în ceea ce priveşte activităţile organizatorice şi politice ale partidului”.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>