Published On: joi, apr. 9th, 2015

Cristi Minculescu va susține un concert în Constanta pe 17 aprilie

Cristi MinculescuVineri, 17 aprilie, hituri ca Baby, Floare de Iris, Strada ta vor rasuna in clubul constantea Doors, in interpretarea legendei rockului romanesc, Cristi Minculescu.
Cristi Minculescu si un grup de muzicieni rock foarte apreciati de cunoscatorii fenomenului: Rares Totu (chitara), Sebastyen Joo (bass), Cosmin Farcas (Hammond organ) si Catalin Cioarga (tobe), s-au reunit entuziast intr-un proiect norocos, Cristi Minculescu& Band, care raspunde, fara nicio restrictie geografica sau aristica, oricarei solicitari de a se intalni cu fanii doritori de muzica buna din Romania si nu numai.
Vocea sa inconfundabila, considerata de multi drept cea mai buna voce a rockului romanesc, concertele fulminante, compozitiile și maniera proprie de interpretare, dar și activitatea continua de aproape 30 de ani l-au facut una dintre principalele figuri ale lumii rock și un artist considerat legendar.
Cristi Minculescu si trupa asteapta cu nerabdare reintalnirea cu fanii constanteni, care vor putea asculta cu aceasta ocazie toate hit-urile atat de iubite ale artistului, care incing atmosfera la fiecare aparitie a trupei.
Concertul Cristi Minculescu& Band incepe la ora 20:00. Biletele pentru concert pot fi găsite la sediul clubului, din strada Traian, nr. 68 A, la preţul unic de 50 de lei (biletele nu includ loc la masă). Rezervarea locurilor la masă se poate face la numărul de telefon 0763 66 16 22.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>