Published On: joi, ian. 19th, 2012

Cum seduci femeile din zodiac


Cum seduci femeia Varsator:

N-o conditionati niciodata pe femeia Varsator sa se încadreze în timp. Daca aveti o întâlnire cu ea, fiti pregatit s-o asteptati foarte mult, amintindu-i, eventual, ca avea întâlnire, sau fiti gata sa acceptati o contramandare a întâlnirii exact când ati ajuns la locul stabilit, abia tinându-va de florile cumparate si disperat ca ati întârziat. Daca, totusi, ea este acolo, nu-i dati aceste flori, pentru ca nu stie cum sa procedeze cu ele. Sensibilitatile ei sunt mai ales mentale, intuitive, civice.
Visati înaintea femeii Varsator la o alta umanitate, vorbiti-i despre sistemele solare din galaxiile vecine si trageti o raita pe la diverse firme. Va admira uluita si se va îndragosti brusc de dvs. la vederea primului aspirator care scoate singur covorul în curte, sau vazând ca exista alimente care se gatesc la simpla noastra comanda verbala. Ajungeti apoi, ca din întâmplare, la un prieten care tocmai îsi aniverseaza ziua de nastere. Va fi fericita ca are cu cine discuta despre noile schimbari planetare si despre telepatie. Îi plac prietenii si prieteniile – are o sumedenie dar niciodata timp pentru ele. A iubi o femeie Varsator este un mare act de curaj, pentru ca veti iubi, în realitate, o jumatate de glob! Eventual, atunci când femeia Varsator este împlinita erotic, spuneti-i ca va intereseaza o noua directie estetica în pictura contemporana sau întemeierea unui asezamânt de binefacere. O femeie Varsator mai putin evoluata va fi gata sa se ofere pe post de secretara. O femeie Varsator mai elevata va avea un proiect amplu dar, totodata, va da la iveala toate farmecele ei feminine si va începe cu o frenetica revolutie amoroasa în care este bine sa-i tineti isonul pâna la capat. Imaginatia femeii Varsator nu cunoaste limite si rafinamentul ei erotic nu accepta nici o împotrivire. Relatiile ei merg dupa formula „totul sau nimic”!

Cum seduci femeia Pesti:

Evident, femeia Pesti nu este genul care trezeste interesul barbatilor aventurosi, pasionali, de tip „Gigi muschi”. Asa ca dati aici întâietate artistilor, filosofilor, fiintelor compasive si caritabile, savantilor, poetilor. Adica tuturor celor care cauta realitatea ultima dincolo de aparente. De acest tip de oameni are nevoie femeia Pesti. Trimiteti-i scrisori de dragoste, scurte dar impresionante. Povestiti-i deceptiile pe care le-ati avut înainte de a o întâlni si veti vedea ca va fi gata sa se ofere drept marea dvs. iubire si totodata medicul de suflet pe care îl catati de mult. Lasati-va îngrijit de ea. Duceti-o la filme de epoca sau daruiti-i DVD-uri cu productii de genul „Shakespeare in Love” sau „Moise”. De asemenea, nu va refuza dramele de calitate, precum cele semnate de BBC. Îi place imaginea. De orice fel. Puneti-i în casa, peste tot pe unde trece, oglinzi. Admirati-o si lasati-o sa se admire. Descoperiti-i trupul prin mângâieri însotite de minunare si de rabdare. Îi place sa fie adusa pe îndelete la „punctul de fierbere”. Ca orice Semn de Apa, femeia Pesti are o energie sexuala demna de luat în seama, dar care se lasa foarte anevoie stimulata. De aceea preludiul este o tactica de cucerire lenta dar sigura. Va undui la fiecare atingere. Aveti rabdare cu miscarile ei lente, de amanta tantrica, de la care puteti învata savoarea fiecarui gest erotic. În timpul fuziunii amoroase, raspânditi-i petale de flori pe lenjeria satinata, lasati în camera o simpla lumina discreta si difuza si aveti grija sa fie pe undeva o muzica de Vivaldi sau de Vanghelis. Lasati-va luat cu totul în posesie, cuprins de aceste valuri ale contopirii cu alt tip de viata, experimentând astfel „cucerirea cuceritorului” de catre un adversar fragil, delicat, dar cu o neasteptata forta subtila de a seduce prin daruirea de dragul daruirii.

Cum seduci femeia Berbec:

Daca va îndragostiti tare de tot de o femeie Berbec, lasati-va dus de val, dar aveti grija sa va faceti rezerve afective pentru mai târziu. Alaturi femeia Berbec, riscati sa demarati în tromba si sa consumati astfel foarte mult din energia de a merge cât mai departe în aceasta relatie.
Alaturi de femeia Berbec, este recomandabil sa chibzuiti (femeia Berbec nu prea stie ce înseamna „a chibzui” si nici nu practica prea des… sportul asta!) daca veti putea întretine arderea interioara si pasionalitatea pe termen lung. Daca da, atunci urmariti sa gasiti o provocare frumoasa în fiecare zi, un ideal umanitar în a carui realizare sa va angrenati amândoi, sau o disputa filosofica a carei concluzie sa se amâne chiar si la infinit. Fara acest condiment aparent, jocul amoros tinde sa-si piarda ritmul.
Nimic altceva nu „struneste” mai bine o femeie Berbec decât o împlinire erotica pe masura stofei ei de cuceritor. Daca pâna în dormitor barbatul este cel care da directia în relatia cu femeia Berbec, odata ajunsi în pat va sfatuim sa acceptati sa fiti dominat, fiindca veti avea numai de câstigat.
Femeia Berbec este o adevarata initiatoare erotica si împreuna cu ea aveti toate sansele sa descoperiti ca sexualitatea nu înseamna numai amor în forta pentru satisfactia instinctuala, ci o arta adevarata, care nu are aproape nimic în comun cu orgasmul de 3-5 secunde care constituie performanta sexuala suprema a multor barbati din zilele noastre.

Cum seduci femeia Taur:

Pentru a va apropia de femeia Taur, spuneti-i ca este frumoasa (fiindca ea chiar este). Spuneti-i ca va simtiti bine împreuna cu ea (fiindca asta chiar este o realitate). Dar, mai ales, spuneti-i ca va plac casa, masa, draperia, gradina si tot ceea ce ea a pregatit, aranjat, cumparat ca sa va simtiti amândoi ca în al saptelea cer. Daca ati aflat ca femeia Taur are datorii financiare, oferiti-va s-o ajutati; daca ati aflat ca trece de luni de zile prin fata aceleiasi bijuterii, faceti tot posibilul sa descoperiti ce-si doreste, fiindca, oricum, pâna nu va avea acel obiect, nu se va lasa. Ajutati-o si n-o sa regretati. Invitati-o la o cina nu atât consistenta, cât gustoasa, undeva unde se aduna lumea buna. Iar daca este o natura rafinata, întâlniti-va la o expozitie de arta renascentista si vorbiti-i despre Boticelli. Toate aceste eforturi va vor fi rasplatite daca sunteti un barbat traditional, pentru care idealul feminin este „si frumoasa, si laptoasa, si devreme acasa”. Dupa ce a trezit senzatii tari pentru a avea de unde alege, femeia Taur este un dar al lui Dumnezeu pentru omul ei, caruia îi va darui o relatie stabila, plina de afectiune dar, mai ales, de o darnicie erotica pentru care multe femei o pot invidia. Femeia Taur va face la infinit prajitura ei preferata si, la infinit, farmecele ei sexuale va vor aduce acasa mereu dornic de specialitatea casei: confortul afectiv, belsugul senzual, bunastarea sexuala. Lasati-va cucerit de felul în care femeie Taur va poate învata sa iubiti viata prin tot ceea ce da gust bun existentei în doi!

Cum seduci femeia Gemeni:

În ziua de azi, o invitatie la film deja a devenit depasita. Pretentia ca „pretendentul” sa fie titrat e posibil sa constituie si ea deja o chestiune de moda veche, asa ca un barbat s-ar putea afla de multe ori în încurcatura în fata acestei domnisoare vorbarete, bine informate, istete, pusa pe tot felul de sotii si, mai ales, pe tot felul de jocuri de cuvinte. Faceti un efort si fiti ceva mai practic. Femeia Gemeni, ca toate semnele de Aer, manifesta o neasteptata curiozitate sexuala dar si o timiditate pe masura în a aborda acest subiect nu neaparat teoretic (la informatii nu le întrece nimeni), ci practic. Spuneti-i ca aveti nevoie sa va ajute la o lucrare de diploma, spuneti-i ca aveti un film nemaipomenit sau ca ati descoperit pe Internet un adevarat scandal planetar despre inelele lui Jupiter. Nu conteaza ca Jupiter nu are inele! Recunoasteti ca v-ati înselat, dar sustineti în continuare ca e ceva interesant acolo, pe acel site, al carui continut nu-l întelegeti prea bine fara ea. Retineti, însa, ca aceasta minciuna nevinovata trebuie sa contina un minim adevar, altfel, femeia Gemeni va iesi ca argintul viu din viata dvs.
Laudati-i telefonul mobil (daca e un model recent), anuntati-o despre un eventual Larousse în format electronic, laudati-va cu biblioteca familiei si aratati-i ultima colectie de servetele pastrata de dvs. din anii copilariei. Treceti inteligent de la domeniul cunoasterii la sfera iubirii, prin preludii delicate, aerisite, sprintare, impregnate de simtul umorului dar si de bun-simt. Femeia Gemeni are o minte agera si-si va da seama încotro bate vântul, asa s-ar putea chiar sa va ajute, daca – retineti! – daca stiti „sa va jucati”.
Femeia Gemeni nu are nevoie de un iubit brutal, instinctual, lacom, care sa joace si „în prelungiri”. Îi plac barbatii „subtiri”, pusi pe sotii, glumeti, cunoscatori ai artei amorului nu ca performanta sexuala ci ca „noutati stilistice”. Daca nu va încadrati în aceste cerinte, treceti mai departe.
Femeia Gemeni considera ca o relatie care presupune plimbari, fuziuni amoroase si chiar casatoria se poate termina de la prima conversatie. Desi se pare ca vrea „sa-i faceti capul mare”, în realitate asteapta un Fat-Frumos care sa-i umple sufletul cu iubire si timpul liber (nu conteaza daca noaptea sau ziua) cu jocuri amoroase.

Cum seduci femeia Rac:

Nu faceti greseala de a o considera pe femeia Rac buna doar de cratita! Ca sa va convingeti, invitati-o la un film bun sau plimbati-va cu ea pe la diverse expozitii si muzee. Femeia Rac face parte dintre muritorii destinati de Dumnezeu sa ne mentina vie legatura cu trecutul valorilor autentice! Romanele-fluviu, concertele simfonice, muzica populara autentica dar mai ales spectacolele de balet o pot cuceri pe termen lung. Nu se da în laturi nici de la o discoteca buna sau de la o nunta pe cinste, însa aici încep si pretentiile vestimentare, la nivelul carora relatia cu trecutul înceteaza brusc. Cel mai mult îi plac femeii Rac concediile si/sau vacantele petrecute în locuri faimoase sau în hoteluri rafinate, unde o impresioneaza lenjeria curata si de calitate. Mai ales pentru aceste ocazii, pregatiti-i pijamale din materiale fine, pentru ca adora aceste lenjerii, de la cele care împodobesc baldachinele regale pâna la desuurile cu dantelute si blanite si gaurele si fundite… Racul este un semn de Apa, care reflecta frumosul în tot ceea ce vine în atingere cu pielea. Femeia Rac nu are pretentiile financiare ale femeii Taur, nici pretentiile radicale ale femeii Leu si nu practica sexul dezlantuit ca femeia Scorpion. Dar are ceva placut si învaluitor care confera siguranta si care face fuziunea amoroasa asemenea unui tort gustos pe care veti simti nevoia sa-l consumati cu toata fiinta. Nu deranjati existenta unei femei Rac daca nu sunteti un barbat de casa, si iubiti-o sincer! Daca îsi va da seama ca o doriti numai pentru diverse forme de confort, dupa ce a facut copilul pe care si l-a dorit va va ignora pentru totdeauna, sau cel putin pâna când copilul va deveni matur. O casa care sa fie protectoare, o vesela bine pastrata de la mama mamei, o gradina cu câtiva pomi fructiferi si, eventual, niste bunici pe genunchii carora se vor juca urmasii pot fi tot atâtea modalitati de a o cuceri pe femeia Rac, însa, daca va doriti copii de calitate, sa stiti ca merita!

Despre femeia Leu:

Femeia Leu este una dintre cele mai fascinante fiinte! Ea face parte dintre femeile care stiu sa se puna în valoare, indiferent de nivelul lor financiar sau intelectual. Bunul Dumnezeu a dotat-o pe femeia Leu cu o capacitate afectiva care, daca este lasata în umbra, devine un adevarat motor de manifestare a vitalitatii ei erotice, sentimentale, fizice etc. Femeia Leu nu va sta niciodata pe gânduri în fata unui obiect vestimentar sau a unei podoabe, oricât ar costa, daca „îi vine de minune”. La nivel subconstient, cu cât un obiect este mai scump, cu atât mai mult merita cumparat si purtat, ceea ce dinamizeaza si chiar amplifica placerea femeii Leu de a se etala pe scena vietii în diverse roluri interpretative.
Femeia Leu va juca întotdeauna cu succes rolul marilor iubiri sau al artistei neîntelese, de la ipostaza de mama devotata pâna la aceea de amanta ideala. Pasionala, frumoasa, solara, stralucitoare, intuitiva, plina de creativitate si adesea cu o imaginatie erotica neasteptata, femeia Leu poate deveni tinta oricarui barbat care vrea sa faca impresie buna în rândul aristocratiei timpului având la brat un personaj aranjat dupa ultimul racnet si de o regalitate somptuoasa. Cine ar putea ghici ca farmecul nativ al femeii Leu este capacitatea de a refuza exact ceea ce-si doreste si ca felul ei de a spune „nu” – plin de candoare si de naivitate – este de o cuceritoare autenticitate? Nasucul ei cârn, ochii mari cu gene lungi, buzele usor întredeschise si cuprinse de un tremur abia perceptibil pot darâma toate promisiunile de fidelitate facute (altor femei) de soti inconstienti sau de masculii slabi de înger.

Despre femeia Fecioara:

Femeia Fecioara este o pudica nu pentru ca asa s-a nascut, ci pentru ca asa a fost educata. Sarmul personal de aici i se si trage, din acest conflict interior între frica de pacatul trupesc si naturaletea cu care pacatuieste tocmai prin trup. Nu va luati dupa criticile ei permanente, nu acordati atentie fricilor ei de tot felul…! Nu va luati dupa faptul ca face o curatenie generala furibunda în onoarea petitorilor pâna cu 5 minute înainte ca ei sa sune la usa! Toate acestea sunt doar consecintele puritatii ei interioare care nu se poate manifesta altfel! Daca o stimulati putin (nu mental, ci erotic) pe femeia Fecioara, o sa descoperiti o frumusete interioara în stare virginala, gata oricând sa se sacrifice pe altarul mentalitatilor si al prejudecatilor, prinsa într-o daruire totala care va va face sa va simtiti zeul absolut al tuturor iubirilor omenesti. Femeia Fecioara are leac pentru orice neîmplinire – priviti-i picioarele armonioase, coapsele roditoare de strângeri usor obraznice, mijlocul adesea înconjurat de o cingatoare abia provocatoare, sânii frumos arcuiti, într-o linie nici copilaroasa, nici matura si gâtul de camee, cu zulufi renascentisti care stârnesc fiori la cea mai mica rasfirare a lor. Mai ales când se arcuieste ca o felina ostenita, femeia Fecioara pune brusc în lumina o feminitate pe care nici femeia Balanta nu o egaleaza. Lasati-o sa se isterizeze putin fiindca ati venit la întâlnire cu camasa botita – este modul ei de a va arata cât de mult va iubeste si cât de mult aspira ca perfectul cuplului sa fiti dvs., nu ea.

Despre femeia Balanta:

Pentru femeia Balanta, farmecele exista înca din clipa nasterii, ceea ce face ca pe ea sa o preocupe nu accentuarea unei calitati sau a alteia, ci cum sa si le puna în valoare pe toate. Vechi considerente astrologice afirma ca femeia Balanta este iubita ideala, ceea ce, din multe puncte de vedere, poate fi adevarat. Daca este vorba despre considerentele antice, da, putem avea încredere în ele; de cele medievale, însa, trebuie sa ne îndoim, pentru ca ele se refera la femeia perfecta din punctul de vedere al prezentei ei fizice în societate. Intr-adevar, femeia Balanta stie ca nimeni alta sa fie cu adevarat o prezenta feminina autentica, de la cel mai rebel fir de par pâna la cea mai neînsemnata (aparent) cuta a rochiei. La ea totul este bine asezat, îmbinat, adaugat, pentru ca totul trebuie sa evidentieze armonia culorilor, a formelor, a gesturilor. Vestimentatia femeii Balanta este întotdeauna vesela si intentionat combinata, ca un echilibru între extravaganta si bun-simt, bijuteriile sunt întotdeauna de efect iar parfumurile adauga o nota care te îndeamna sa o îmbratisezi, sa o ai ca pe un obiect de podoaba care sa îti încânte toate clipele vietii. Da, femeia Balanta este facuta sa atraga aprecieri, complimente, declaratii, priviri, barbati, dragoste si, atunci când ea este mai terestra, chiar si bani. Îi plac relatiile la nebunie – viata ei nici nu ar avea sens în afara oamenilor – si, în anumite cazuri, mai ales casatoriile. Se casatoreste foarte usor, nu neaparat ca sa aiba un sot, cât ca sa aiba o „pereche”. Femeia Balanta nu este o traditionala, nu familia si/sau perpetuarea speciei o intereseaza, ci complementaritatea, opozitia, polarizarea, deopotriva afectiva si erotica. O veti recunoaste întotdeauna dupa mirosul placut pe care îl împrastie si dupa placerea cu care cumpara orice – adica orice are legatura cu persoana ei fizica si cu frumusetea personala.

Despre femeia Scorpion:

Femeia Scorpion, indiferent daca este mai mult sau mai putin frumoasa, are un sex-appeal nebun, pe care uneori si-l cultiva pâna la vulgaritate sau de care, uneori, este chiar inconstienta. Se emancipeaza foarte repede, chiar daca uneori mai pastreaza în comportament urmele unui primitivism involuntar.
A fi in cautarea rafinamentului este pentru femeia Scorpion un farmec personal, întrucât ea este purtatoarea uneia dintre cele mai importante energii ale fiintei umane: energia sexuala. Acestei energii va trebui sa-i faca fata în aceasta viata. Va trebui sa accepte aceasta energie, s-o cunoasca, s-o controleze si s-o împartaseasca celorlalti. Misiune deloc usoara în aceasta lume aflata la rascruce si, tocmai de aceea, uneori, a fi putin sau deloc fermecatoare constituie semnul unei misiuni de viata destul de mature. Nu ocoliti femeia Scorpion, nu o evitati si nu o desconsiderati! Este puternica, directa, fara prejudecati depasite, fara mentalitati învechite, dar adeseori si fara curaj. Daca, însa, îsi urmeaza sufletul, femeia Scorpion va fi înca din adolescenta o prezenta de o feminitate molipsitoare, extrem de senzuala si nativ provocatoare, bine dezvoltata, apetisanta, cu sau fara stridente vestimentare dar cu siguranta cu stridente verbale. Femeia Scorpion stie sa ia decizii, stie sa actioneze, stie – cu alte cuvinte – sa se descurce si singura. Atingerea ei înfioara si miscarea trupului stimuleaza. Are degete „electrice” si sâni obraznici, de sub care se formeaza un abdomen îmbietor, urmat de coapse delicat aromate erotic. O prind de minune toate atitudinile dezordonate, de abandon sau de asteptare a fuziunii amoroase, pentru ca – merita subliniat – acestea fac parte dintre dotarile ei native. Femeia Scorpion este facuta sa fie iubita, cautata, respectata pentru placerile pe care este capabila sa le ofere. Daca este si instruita sau cultivata, ce alte pretentii mai poate avea un barbat?!

Despre femeia Sagetator:

Femeia Sagetator are vise mari! Nu ambitii, ci vise – retineti asta, fiindca este o diferenta fundamentala între cele doua. Ambitiile ar putea fi ale femeii Leu sau Scorpion. Femeia Sagetator va visa alaturi de dvs. sa descopere o noua Atlantida sau sa explorati împreuna vreo planeta din alte universuri.
Pe femeia Sagetator o intereseaza deopotriva cine a descoperit cu adevarat America sau ce anume aduce nou pentru fiinta umana budismul. Va poate fermeca de la prima întâlnire cu aspiratia ei frenetica de a-l descoperi cu adevarat pe Dumnezeu, dar se va bucura daca o veti ajuta sa realizeze ca El se afla la fel de bine într-o carte de bucate sau în miturile cosmogonice ale dogonilor.
Pentru ca îi place sa calatoreasca, femeia Sagetator stie o multime de povesti cu care va va ameti de la prima întâlnire si, pentru ca îi plac schimbarile de traditie, de legi si de oameni politici, va fi la curent cu toate acestea si va sti sa dea niste petreceri pe cinste. Belsugul face parte dintre farmecele femeii Sagetator – este o femeie îmbelsugata si la propriu, si la figurat. Femeia Sagetator de tipul hedonist este înalta, puternica, corpolenta, semn al iubirii sincere pe care o poarta vietii. Lânga aceasta femeie veti gusta din plin bucuriile terne, adeseori bucolice, lasate de bunul Dumnezeu pe Pamânt pentru oamenii care se încarneaza pe aceasta planeta pentru o bine-meritata vacanta dupa multele lor existente de munca si efort. Daca va simtiti un barbat de casa, nu ratati ocazia. Veti avea de toate si veti face dragoste pe îndelete si pe saturate pâna la adânci batrânete. Femeia Sagetator de tipul explorator este mai focoasa, aurie si solara, cu o vointa speciala, cu un dinamism mental de invidiat, care va va obliga sa va largiti sfera de cuprindere mentala astfel încât în ea sa încapa tot universul. Femeia Sagetator este mereu calda, proaspata, înflacarata, entuziasta, vorbareata, rapida în executie si foarte generoasa. Sa nu va mire daca, extrem de firesc, va plati nota la restaurant. O va face si a doua oara dar, daca va vedea ca asta devine un obicei, va va pregati niste papuci de drum lung, în asa fel încât sa n-o mai cautati niciodata.

Despre femeia Capricorn:

Femeia Capricorn nu este o duduie de duzina! Adeseori grava, matura, mai serioasa decât este cazul, ea asteapta doar o atmosfera ceva mai „calda” pentru a se desfasura. N-o sa auziti niciodata din gura ei bârfe sau maruntisuri, dar daca va ajunge în centrul atentiei, pregatiti-va sa faceti o cura serioasa de râs.
Femeia Capricorn are resurse nebanuite, multe dintre ele temperate de reputatia acestui Semn zodiacal ca ar fi „batrân”. Mai degraba, femeia Capricorn nu considera ca trebuie sa strice un orz de calitate pe orice oratanie prezenta în mediul ei. La prima vedere, este posibil sa va izbeasca mai întâi anti-farmecele personale ale femeii Capricorn, consecinta a unei vestimentatii careia nu-i acorda atentie sau a lipsei constante de chef de a se farda. Ochiul unui barbat care se pretinde bun cunoscator al femeilor va sti sa provoace aceasta feminitate ascunsa sa se dezvaluie cu naturalete si cu spontaneitate. Ea va iesi la lumina în tonuri pastelate, în linii elegante ce îmbina la un loc croieli de epoca si desu-uri de ultima ora, într-o constienta neglijenta a formelor si mirosurilor. Femeia Capricorn nu frapeaza pe nimeni de la prima vedere dar prezenta ei se va face simtita printr-o separare constienta de ceilalti, prin tacere si, la momentul potrivit, prin interventii cu miez sau de un umor foarte sanatos. Ea stie sa combine romantismul adeseori fara perspectiva al femeii Pesti cu atacul bine calculat al femeii Scorpion, astfel încât sa nu va mirati daca va treziti peste noapte personajul unei mari aventuri amoroase ce implica discretia de rigoare dar si un arsenal erotic pe care în ruptul capului nu l-ai fi banuit la aceasta fiinta.Trecerea femeii Capricorn prin viata dvs. ar putea fi marcata de o carte despre civilizatii disparute sau de programul pe ultimele trei luni la cinemateca. Femeia Capricorn are o relatie speciala cu timpul, ceea ce va va face sa simtiti ca a venit fie prea devreme, fie prea târziu la întâlnirea dvs. cu destinul

About the Author

- www.e-reporter.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>