Published On: mie, ian. 13th, 2016

Dan Helciug redeschide Spitalul de Urgență, la Doors Club

helciug club doorsDan Helciug redeschide Spitalul de Urgență, sâmbătă, 23 ianuarie, la Doors Club, de ora 21.00.

Cu o vechime de 15 ani pe piața muzicală din România, formula actuală a trupei Spitalul de Urgență este Dan Helciug (voce, chitară), Lavinia Sateanu (vioară), Emil Chican (chitară), Marcel Logofătu (bass), Claudiu Purcărin (tobe), Cătălin Dalvarea (percuții).

„Spitalul de Urgență este un vis pe care l-am avut înainte de a intra în trupa Parlament. Ideea pentru un astfel de concept mi-a venit după ce l-am descoperit pe Kusturica în 1995 (marea mea influență). Într-o lume care se consideră și se vrea „serioasă”, „educată”, „bine-intenționată”, m-am trezit că, de fapt, societatea noastră este profund ipocrită, plină de contraziceri. Și atunci, satira mi s-a părut o gură de aer proaspăt în mijlocul atâtor „aere” și curenți înșelători. Influențat de Ilf și Petrov, Caragiale, Tudor Mușatescu, Marin Sorescu, Nichita Stănescu, am început să scriu. Din punct de vedere muzical, am încercat chiar dacă practic satira, să fiu cât mai legat de muzica pamântului”, spune Dan Helciug.

Sâmbătă, 23 ianuarie, Doors Club vă invită să vă bucurați de atmosfera Spitalului de Urgență. Trăiască berea, concertul și „asistența medicală”… de urgență!

Prețul unui bilet este 30 de lei.

Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>