Published On: mar, oct. 27th, 2015

Dan Helciug și Spitalul de Urgență sărbătoresc Halloween-ul în Doors Club

31oct_v3Sâmbătă, 31 octombrie, Dan Helciug redeschide Spitalul de Urgență la Doors Club. Pentru cei care se tem de fantome, monștri și alte grozăvii, se va oferi terapie prin muzică și bună dispoziție. Camera de gardă va fi asigurată de trupa Shades of Indigo.
Cu o vechime de 15 ani pe piața muzicală din România, formula actuală a trupei Spitalul de Urgență este: Dan Helciug (voce, chitară), Lavinia Sateanu (vioară), Emil Chican (chitară), Marcel Logofătu (bass), Claudiu Purcărin (tobe), Cătălin Dalvarea (percuții).
„Spitalul de Urgență este un vis pe care l-am avut înainte de a intra în trupa Parlament. Ideea pentru un astfel de concept mi-a venit după ce l-am descoperit pe Kusturica în 1995 (marea mea influență). Într-o lume care se consideră și se vrea „serioasă”, „educată”, „bine-intenționată”, m-am trezit că, de fapt, societatea noastră este profund ipocrită, plină de contraziceri. Și atunci, satira mi s-a părut o gură de aer proaspăt în mijlocul atâtor „aere” și curenți înșelători. Influențat de Ilf și Petrov, Caragiale, Tudor Mușatescu, Marin Sorescu, Nichita Stănescu, am început să scriu. Din punct de vedere muzical, am încercat chiar dacă practic satira, să fiu cât mai legat de muzica pamântului.” – declară Dan Helciug.
Sâmbătă, 31 octombrie, Doors Club vă invită să vă bucurați de atmosfera Spitalului de Urgență, fără să uitați să vă costumați adecvat… Trăiască berea, concertul și petrecerea de după! Happy Halloween… de urgență!
Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>