Maritimo Constanta!
Published On: Dum, Aug 13th, 2017

Dansuri, jocuri și multă distracție pentru copii în fiecare sâmbătă și duminică cu trupa Zbumzzi

Maritimo Constanta!

În fiecare sambătă și duminică, în Parcul Tăbăcărie, copiii au parte de WE LOVE TO PLAY, cel mai interesant show de animație din Constanța, susținut de Trupa Zbumzzi în mod gratuit! Până pe 10 septembrie, copiii mari și copii mici pot invăța o mulțime de lucruri despre teatru și se pot distra alături de Trupa Zbumzzi, între orele 10.00-16.00!

Proiectul a pornit de la ideea că prin joc copilul dobândește anumite abilități necesare în viată: spiritul de inițiativă și încrederea în șine. În întâmpinarea acestor nevoi a fost conceput un program de animație socio-educativă susținut de Trupa Zbumzzi cu o vastă experiență în domeniu. Trupa Zbumzzi este un concept care combină teatrul, artele vizuale, dânsul și muzică în niște show-uri dedicate copiilor și părinților

În fiecare sâmbătă și duminică începând cu 15 iulie până pe 10 septembrie

Intervalul orar:

10:00 – 12:00 – animație

12:00 – 14:00 – atelier de teatru

14:00 – 15:00 – animație

15:00 – 16:00 – Spectacol Trupa Zbumzzi

Locația desfășurării: Parcul Tăbăcărie-Țara Piticilor

Proiectul „Hip Hip Zbumzzi – We love to play” este organizat de Asociația ECSIA SOCIAL ORG și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.

ASOCIAȚIA ECSIA SOCIAL ORG este de natură socio-umanitară și culturală, scopul ei este de a soluționa nevoi speciale ale unor segmente de populație, precum și de a promova valorile românești.

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>