Published On: lun, ian. 18th, 2016

Doors Club aniversează 10 ani prin concerte aniversare

sdu_v2_1200pxÎn weekendul 22-24 ianuarie, Doors Club aniversează 10 ani de existență. Un deceniu în care arta, sub diversele ei forme de manifestare (muzică, poezie, teatru, dans, pictură sau fotografie), și-a unit forțele demonstrând că prietenia e cel mai nobil sentiment care ne leagă peste timp și spațiu.
10 ani în care, alături de publicul fidel, Doors Club a devenit mai puternic și mai încrezător în propriile forțe.
Doors Club este cel mai atractiv și efervescent spațiu de evenimente din Constanța și unul dintre cele mai elegante și cunoscute cluburi din țară. Au urcat pe scena clubului Doors cele mai mari nume ale muzicii autohtone, dar și artiști internaționali: Mr. Big, Iyeoka, Harry Tavitian, A.G. Weinberger, Zdob și Zdub, Moonlight Breakfast, Iris, Cargo, Vama, Șuie Paparude, Vița de Vie și mulți, mulți alții, adunând, până în prezent, zeci de mii de fani care apreciază muzica live și calitatea spectacolelor.
Succesul nu ține de modă, nu ține de vârstă, ci crede, generos, în lucrurile frumoase și performante pe care le concepem împreună și care rămân vii în amintire. Mulțumim, cu această ocazie, fanilor și tuturor colaboratorilor noștri, pe care îi invităm să aniversăm 10 ani Doors Club în weekend-ul 22-24 ianuarie. Un sfârșit de săptămână în care aveți ocazia să participați la trei concerte de forță: Subcarpați (vineri, 22 ian.), Dan Helciug & Spitalul de Urgență (sâmbătă, 23 ian.) și Harry Tavitian & Cserey Csaba (duminică, 24 ian.).

About the Author

Displaying 1 Comments
Have Your Say

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>