Published On: mar, mai 24th, 2016

După un periplu internațional de succes, trupa Golan revine la Doors Club

golan_v2_1200pxVineri, 27 mai, după ora 24,oo, la Doors Club veți avea ocazia să urmăriți un concert unicat – instrumente live trecute prin efecte și procesoare, studio session cu trupa Golan.

Trupă de muzicieni cu experiență, un proiect electro de succes probat pe scenele din țară și străinătate, „Golan” înseamnă: Alex, Mihai și Ernesto.

Alex Burcea – absolvent de Conservator, multiinstrumentist- pian, flaut, percuţie, trompetă şi nenumărate altele pe care le auziţi în compoziţiile „Golan”.

Mihai Ristea – producător cu un nume solid în România, responsabil de multe hituri care au rulat într-o rotaţie ameţitoare la posturile de radio şi TV.

Ernesto Esneldo – muzician profesionist, originar din Cuba, omul care în concerte dă sarea şi piperul live-ului.

„Golan” reprezintă un proiect inedit pentru România ce încearcă să arate o producție live, o construcție care poate să difere de la set la set, combinată cu instrumente de suflat (flaut, trompetă), instrumente de percuții, voce. Instrumentele live sunt trecute prin efecte și procesoare care sunt redate în piese cu un sound unic.

Ceea ce vi se pregătește pentru noaptea de vineri spre sambătă, 27 mai, în Doors Club, va fi un studio session, o construcție a unui track live cu spectatori.

Prețul unui bilet este: 30 de lei.

Info și rezervări la tel.: 0763 66 16 22

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>