Published On: mar, ian. 3rd, 2012

Gesturi romantice care le plac barbatilor in functie de zodia lor

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Ii place sa te rasfete cu cadouri, dar vrea sa fie si el rasfatat cu gesturi tandre si practice, cum ar fi un masaj in zona umerilor, cand il vezi ca sta incordat la birou.

 

Varsator (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu se da in vant dupa cliseele romantice, poate de aceea iti ofera asa de rar flori… Dar isi doreste sincer ca tu sa-i fi cea mai buna prietena. De aceea vrea sa aveti multe activitati comune, non-sexuale!

 

Pesti (19 februarie – 20 martie)

Pentru nativul zodiei Pesti conteaza sa simta ca sunteti perfect compatibili. Asa ca i se va parea romantic sa-i accepti defectele si sa-l iubesti exact asa cum e, in mod neconditionat

 

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Pe nativul din Berbec, gesturile cu adevarat romantice trebuie sa-l ia intotdeauna prin surprindere. Cumpara doua bilete la meci, daca e suporter, si mergi cu el pe stadion. Vrea sa vada si ca-i incurajezi pasiunile

 

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dragostea trece prin stomac pentru nativul zodiei Taur, care va aprecia intotdeauna o cina atent pregatita de iubita lui. In plus, i se pare romantic sa vada ca tii cont de fiecare aniversare si sarbatoare, ocazii cu care il rasfeti si mai tare.

 

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Printre gesturile romantice pe care le poti face pentru barbatul din zodia Gemeni se numara sa razi intotdeauna cu pofta la glumele lui si sa petreci ore intregi cu el la taclale.

 

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nativul din zodia Rac este un familist convins, pentru care, grija partenerei fata de el si fata de camin i se pare cel mai romantic gest cu putinta

 

Leu (22 iulie – 22 august)

Cel mai romantic lucru pe care si-l imagineaza nativul din Leu este sa faci ceva in onoarea lui, cum ar fi sa organizezi o petrecere surpriza in cinstea lui sau sa-i dedici o melodie la radio.

 

Fecioara (23 august – 22 septembrie)

I se pare romantic sa va ajutati unul pe celalalt si sa fiti o echipa. De exemplu, pregateste-i micul dejun cand nu are el timp si vei vedea ca iti va sari si el in ajutor cand ai nevoie.

 

Balanta (23 septembrie – 22 octombrie)

Nu va spune „Nu” unei bai cu spuma la lumina lumanarilor si nici unei sesiuni de shopping, in care tu sa ii faci lui un cadou deosebit.

 

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Cel mai romantic lucru pe care il poti face, in opinia lui, este sa fii mereu sincera in relatia cu el si sa i te confesezi ori de cate ori ai o problema. Are nevoie in viata lui de o femeie loiala, in care sa poata avea incredere totala.

Sagetator (22 noiembrie – 21 decembrie)

Acest nativ este mereu in cautarea adrenalinei. Scenariile romantice nu-l prea atrag. Ce i-ar placea, insa, sa vada la iubita lui este ca il primeste cu bratele deschise dupa o noapte petrecuta cu baietii.

 

sursa: eva.ro

About the Author

- www.e-reporter.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>