Published On: mie, ian. 11th, 2012

Horoscop joi 12 ianuarie 2012

Berbec: horoscopul zilei de maine

12 ianuarie 2012

Dimineata s-ar putea sa faceti cunostinta cu o persoana deosebita, care va farmeca. Va sfatuim sa fiti prudent si modest.In privinta afacerilor, ar fi bine sa nu riscati nimic. Puteti sa va bazati pe intuitie.

Taur: horoscopul zilei de maine

12 ianuarie 2012

Sunteti inventiv, bine dispus si gata sa intindeti o mana de ajutor oricui are nevoie. Reusiti sa va afirmati la locul de munca. Relatiile cu prietenii si familia sunt foarte bune.Spre seara, sunteti romantic si nu este exclus sa faceti un cadou persoanei iubite.Va recomandam sa nu neglijati odihna.

Gemeni: horoscopul zilei de maine

12 ianuarie 2012

Aveti sanse sa cumparati un obiect de valoare, dorit de multa vreme de intreaga familie. Dupa-amiaza este posibil sa va schimbati programul din cauza unor probleme de serviciu. Nu este nimic grav, dar va fi nevoie sa ramaneti la munca pana seara tarziu.

Rac: horoscopul zilei de maine

12 ianuarie 2012

Cei din jur va apreciaza pentru atitudinea deschisa pe care o aveti. Relatiile parteneriale au o evolutie foarte buna. Sunteti dispus sa va ajutati pe colegii si sa le oferiti sfaturi utile. Aveti grija sa nu promiteti decat ceea ce depinde de dumneavoastra!

Leu: horoscopul zilei de maine

12 ianuarie 2012

Se anunta o zi deosebita, cel putin pe plan sentimental. La o petrecere, faceti cunostinta cu o persoana deosebita. S-ar putea ca atractia sa fie reciproca si sa ajungeti la o prietenie durabila. Va sfatuim sa nu plecati urechea la vorbele unui asa-zis prieten, care ar putea fi invidios.

Fecioara: horoscopul zilei de maine

12 ianuarie 2012

Sunt sanse sa faceti un pas foarte important in viata. Va recomandam sa va pastrati calmul si sa mergeti inainte, daca sunteti hotarat. Ar fi bine sa nu neglijati problemele profesionale.

Balanta: horoscopul zilei de maine

12 ianuarie 2012

Dimineata sunteti dezamagit din cauza unui esec financiar si deveniti indiferent la tot ce se intampla in jur. Va sfatuim sa fiti mai optimist si mai activ. Dupa-amiaza, o ruda mai in varsta va face o surpriza placuta.

Scorpion: horoscopul zilei de maine

12 ianuarie 2012

Esecul intr-o afacere va ambitioneaza si sunteti tentat sa va asumati mai multe riscuri. Nu este cazul sa va lasati descurajat. Pur si simplu, nu este o zi buna pentru afaceri. Va recomandam sa acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale. Aveti ocazia sa petreceti clipe de neuitat in compania persoanei iubite.

Sagetator: horoscopul zilei de maine

12 ianuarie 2012

Schimbarile de care aveti parte pe plan sentimental sunt benefice. In societate, aveti o verva deosebita si puteti lega cu usurinta prietenii noi. Nu este exclus sa stabiliti o relatie care va evolua rapid catre casatorie. Va sfatuim sa nu neglijati problemele de serviciu.

Capricorn: horoscopul zilei de maine

12 ianuarie 2012

Dimineata va reintalniti cu o persoana cu care nu v-ati vazut de mult timp. Relatiile cu prietenii si cu rudele sunt foarte bune. Va recomandam sa rezolvati problemele de familie pe care le-ati tot amanat. Puteti sa tineti cont de intuitie, dar nu neglijati sfaturile unei femei mai in varsta!