Published On: mar, feb. 14th, 2012

Horoscop: 3 semne că nu mai e atras de tine în funcţie de zodia lui

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu-ţi mai împărtăşeşte fanteziile lui, nu mai este la fel de spontan şi tinde să facă sex într-un mod mecanic, deci lipsit de creativitate, ţintind doar către orgasm.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Nu mai iniţiază jocuri erotice, ci joacă mereu acelaşi rol în pat, preferând să se axeze pe partea fizică, decât pe cea spirituală. Nu mai simţi că se contopeşte cu tine aşa cum o făcea altădată şi nici nu mai încearcă să te seducă, ci îţi propune direct să faceţi sex.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Parcă şi-a pierdut orice vlagă. Din bărbatul puternic, care te lua pe sus, acum zici că duci muncă de lămurire cu el ca să-l aduci în patul conjugal. Nu te mai domină în pat, aşa cum o făcea altă dată şi nu mai este atât de vulcanic în mişcări.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Lipsa dorinţei se simte în atingerile lui. Nu-ţi mai acoperă fiecare centimetru de piele, ci se axează doar pe zonele tale erogene. Partida nu mai durează întreaga noapte, ci câteva minute. Senzualitatea Taurului nu mai este de găsit.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu-ţi mai face nicio propunere indecentă, deşi înainte mereu te surprindea cu ideile sale năstruşnice. Nu-ţi mai vorbeşte murdar în timpul sexului, ci preferă să tacă. În plus, nu mai pare aşa curios să vadă ce fantezii ai şi cum ţi le poate împlini.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Obiceiurile sale romantice dispar, iar Racul se face că uită sau nu mai are timp de astfel de gesturi, deşi înainte îi plăceau. Nu mai acordă prea mare atenţie preludiului, ci preferă să treacă direct la felul principal. Nu-şi mai dă interesul când vine vorba să-ţi ofere ţie plăcere.

Leu (22 iulie – 22 august)

Observi că nu mai încearcă să te impresioneze cu mişcările lui, devine tot mai dezinteresat când vine vorba de alegerea poziţiilor sexuale şi îţi atrage atenţia că i-ar plăcea să mai îmbraci şi câte-o lenjerie sexy din când în când.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Abia când relaţia devine una serioasă, acest nativ îşi arată latura sezuală şi este dispus să experimenteze. Dacă atracţia dintre voi păleşte, Fecioara pur şi simplu nu mai iniţiază sexul şi îşi caută alte ocupaţii mai productive.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Vei remarca faptul că preludiul cu Balanţa devine tot mai banal. Nu va mai încerca să creeze o atmosferă romantică şi nici să te surprindă cu mişcări noi în timpul sexului. În plus, va evita contactul vizual.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Înainte te asedia cu propuneri indecente, îţi făcea complimente fără perdea? Face tot mai rar aceste gesturi, ca şi cum n-ar mai avea nicio tragere de inimă. Nu-ţi mai cere să-l răsfeţi cu o practică anume, cum ar fi sexul oral, ci te lasă pe tine să decizi ce faceţi în pat. Nu în ultimul rând, în timpul sexului, vei observa că şi-a pierdut vitalitatea şi forţa emoţională cu care te domina.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul se pricepe de minune să alunge plictiseala încercând fel şi fel de experienţe noi. Dacă vine cu propuneri indecente, vrea să experimentaţi lucruri noi, cum ar fi să faceţi sex într-un loc public, înseamnă că vrea să aducă puţină adrenalină în viaţa voastră sexuală.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

În general, caută să-şi satisfacă partenera prin orice mijloace. Dacă înainte te întreba ce-ţi place şi ce nu, acum nu-l mai preocupă prestaţia sa în pat, nu-l mai interesează plăcerea ta. Mai nou, preferă să aleagă cea mai scurtă cale până la orgasm. Nu în ultimul rând, îţi refuză avansurile şi faceţi sex doar când el propune.

About the Author

- www.e-reporter.ro

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>