Published On: joi, feb. 7th, 2019

Informare publică RAJA: Trafic blocat pe strada Nicolae Iorga din municipiul Constanţa!

 UPDATE

Pentru remedierea avariei survenită astăzi  07 februarie 2019, la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe strada Nicolae Iorga, din municipiul Constanța, echipele de intervenție au fost nevoite să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 11,00 – 16,00. 

Sunt afectați consumatorii din cartierul Tomis I, cei de pe strada Nicolae Iorga – tronsonul delimitat de străzile Panselei și bulevardul Tomis,  zona Complexului Flămânda, Direcția de Sănătate Publică precum și abonații alimentați prin puntele termice 112 și 113.

Inițial, echipele de intervenție au încercat să efectueze reparația cu conducta sub presiune, însă având în vedere debitul mare de apă s-a impus sistarea furnizării acesteia pe tronsonul avariat.

Reprezentanții RAJA își  cer scuze pentru neplăcerile create abonaților din zonă, pe care îi asigură că echipele de intervenție fac tot posibilul pentru remedierea avariei și reluarea furnizării apei într-un timp cât mai scurt. 

Pentru remedierea unei avarii survenită astăzi  07 februarie 2019, la conducta de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, de pe strada Nicolae Iorga, din municipiul Constanța, s-a impus restricționarea traficului auto, pe tronsonul cuprins de bdul. Tomis şi strada Ion Lahovari cu sensul de mers către bdul. Alexandru Lăpuşneanu, în intervalul orar 08,30 -14,00.

Pentru efectuarea reparației, zona menționată a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Reprezentanții RAJA își  cer scuze participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigură că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt.

Abonaţii deserviţi nu sunt afectaţi de această lucrare, întrucât echipele de intervenţie încearcă să efectueze reparaţiile cu conducta sub presiune.

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>