Published On: sâm, mai 4th, 2019

Informare publică RAJA: Variații de tensiune la Stația de pompare Palas!

Share This
Tags

Stația de tratare și pompare Palas din municipiul Constanța a înregistrat mai multe variații de tensiune electrică, astăzi – 04 mai 2019, în intervalul orar 10.00-10.11. Acestea au determinat întreruperea totală a energiei electrice și oprirea din funcțiune a pompelor.  Odată cu reluarea furnizării energiei electrice echipele de permanență RAJA, de la nivelul stației, au făcut toate manevrele necesare pentru repornirea pompelor în condiții de siguranță. Având însă în vedere debitul, dar  și numărul mare al consumatorilor deserviți, apa se furnizează cu presiuni reduse în zonele Energia, Baba Novac, CET, Viile Noi, Medeea, Palas, Km4-5, Km5, Poarta 6, Abator, Gara, Casa de Cultura, Inel I si Inel II urmând să se intre în normal în circa 4 ore. Consumatorii din zonele înalte, dar și cei de la etajele superioare ale blocurilor nu vor avea apă la robinete pînă în jurul orei 14.30.

Abonații afectați sunt asigurați că lucratorii RAJA vor face tot posibilul pentru a realiza continuitatea serviciului de alimentare cu apa la parametrii optimi, atata timp cat nu vor mai exista variații în alimentarea cu energie electrică.

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>