Published On: joi, mart. 20th, 2014

Iyeoka va sustine doua concerte, la Bucuresti si la Constanta

iyeokaIyeoka revine in Romania pentru doua concerte ce vor avea loc pe 12 si 13 aprilie, la Bucuresti – in Hard Rock Cafe – si la Constanta – in clubul Doors.

In noiembrie anul trecut publicul din Bucuresti si din Cluj avea o revelatie, intalnind o artista in deplinatatea cuvantului, un star international in devenire. Cei care au fost la concertele sustinute de Iyeoka si de trupa sa s-au indragostit iremediabil de pofta si ardoarea cu care canta, au fost fascinati de energia transmisa si de talentul indiscutabil al cantaretei americane de origine nigeriana, insotita de o trupa pe masura.

Cu o personalitate puternica si un talent pe masura, Iyeoka are o poveste de viata demna de un film hollywoodian. Nascuta si crescuta in America din parinti nigerieni, Iyeoka a stiut tot timpul care ii sunt originile si a fost permanent preocupata de conditiile de trai din tara africana pe care a vizitat-o adesea.

Biletele pentru show-ul de la Constanţa al îndrăgitei interprete a hiturilor „Simply Falling“ şi „Say Yes“, programat în clubul Doors, cu începere de la ora 21.30, au fost puse în vânzare şi la sediul clubului. Astfel, biletele pot fi cumpărate la următoarele preţuri: 60 de lei (cu loc la masă), 40 de lei (fără loc), înaintea evenimentului, respectiv 60 de lei şi 50 de lei, în ziua spectacolului şi la intrare.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>