Published On: mar, nov. 11th, 2014

La cererea publicului, Stefan Banica sustine si al treilea concert de Craciun, pe 14 decembrie

stefan banica concertDe 13 ani, publicul din Romania intra in atmosfera Sarbatorilor de iarna in pasi de rock’n’roll, cu multa emotie si buna dizpozitie, impreuna cu unul dintre cei mai iubiti si respectati artisti romani: Stefan Banica.

Ca in fiecare an, concertele de Craciun Stefan Banica anuntate initial se dovedesc a fi insuficiente, ca numar, fata de cererea mare care vine din partea publicului. Asadar, si in acest an, organizatorii concertelor Stefan Banica suplimenteaza numarul show-urilor si adauga inca un spectacol de Craciun pe data de 14 decembrie.

Astfel, pe 12, 13 si 14 decembrie, de la ora 19.30, Stefan Banica isi asteapta fanii la Sala Palatului pentru a petrece impreuna trei seri magice, de neuitat.

Biletele se gasesc la Sala Palatului, Teatrul National, Librariile Adevarul, Mihai Eminescu, Humanitas, Carturesti, Statia de Metrou Unirii 1, Magazinele Orange, Vodafone, Domo, Germanos, Diverta, in oficiile Postei Romane, magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro si pe site-urile: vandbilete.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro,eventim.ro, iabilet.ro, bilet.ro. Info la: 0723.531.330, 0742.534.027, 021.315.36.66

Activitatea artistica a lui Stefan Banica este neegalata de vreun alt artist roman, acesta stabilind adevarate recorduri prin show-urile sale de Craciun: peste 50 de concerte sold-out de-a lungul a 12 ani, insumand peste 255.000 de spectatori, 7 concerte sustinute consecutiv la Sala Palatului.

Concertele Extraordinare de Craciun marca Stefan Banica reprezinta o adevarata traditie de 13 ani incoace si marcheaza, an de an, la Sala Palatului, in luna decembrie, intrarea in atmosfera magica a Craciunului. Artistul pregateste pentru 12, 13 & 14 decembrie una dintre cele mai complexe si spectaculoase productii muzicale din Romania, un show unic, cantece pe care publicul le asteapta de fiecare data, dar si piese noi, care vor putea fi ascultate in premiera la concertele de Craciun. Nu vor lipsi invitatii surpriza, care vor acoperi o paleta vasta de gusturi si genuri muzicale.

About the Author

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. Uite ca am ajuns acesta pagina despre La cererea publicului,
    Stefan Banica sustine si al treilea concert de Craciun, pe 14 decembrie
    , cautand despre maramu. Acum iti spun ca faci treaba super.
    Te invit sa vezi si pagina web http://cazare-maramures.net un site
    despre tara maramuresului. Mult succes

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>