Published On: mar, mart. 29th, 2016

Ministrul Transporturilor: Sindicatul nu poate schimba directorii generali

apcMinistrul Transporturilor, Dan Costescu, spune că nu poate schimba conducerea Administrației Porturilor Maritime Constanța și că nici sindicatul nu poate face asta, singurul în măsură să decidă asupra acestui aspect este Consiliul de Administrație.
“Așa cum un ministru nu schimbă directorii generali, nici sindicatul nu poate să-I schimbe decât forțând, ajungând la niște situații limită. Am discutat, le-am explicat că există niște forme de lucru care sunt în cadru legal și vom merge înainte, i-am rugat să se concentreze pe probleme, nu pe persoane”, a declarat Dan Costescu. El spune că trebuie lăsată în spate logica conflictului.
“Oameni au înțeles că trebuie să ne concentrăm pe probleme, să lăsămun pic în spate logica asta a conflictului pentru că dânșii o exersează de mult, dacă stăm să abărdăm problema în modul ăsta nu o să ajungem la nicio soluție”, a explicat ministrul.
El a precizat că nu poate schimba conducerea Administrației Porturilor Maritime și că doar Consiliul de Administrația poate face asta.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>