Published On: mar, oct. 7th, 2014

Moonlight Breakfast, concert în Club Doors

20141010-Moonlight-BreakfastTrupa Moonlight Breakfast va susține un concert în clubul Doors, vineri, 10 octombrie.

Moonlight Breakfast s-a infiintat in anul 2011. In vara aceluiasi an se lanseaza in forta cu un concert in fata a peste 35 000 de oameni, in deschiderea Jamiroquai. Devine o trupa a carei concerte se inmultesc rapid si care, la 3 ani de la infiintare, poate povesti despre experienta de a impartasi aceeasi scena cu Hurts, Parov Stelar, De Phazz, Macy Gray, Selah Sue, Waldek şi Daddy G (Massive Atack).

Trupa este formata din Bazooka – tobe&clarinet, Gabi – bass&chitara electrica, Aditza – chitara, keys&sampler si Christie – voce, iar soundul abordat este electro imbracat in nuante de soul si funk,  „retroelectro”, dupa cum il definesc chiar ei.

A ajuns pe primele pozitii in topurile alternative cu piesa „Still”, care a stat 6 saptamani in Top Show Guerrilla, pentru ca apoi, cel de-al doilea single „Shout” sa intre direct pe primul loc in acelasi top.

Moonlight Breakfast tocmai au lansat albumul SHOUT worldwide prin Motor Entertainment Germany, pe 19 septembrie si vor incepe un turneu european de promovare a albumului. Sunt in „top cele mai difuzate piese” de pe FM din Germania si din iulie clipurile lor pot fi vizionate si pe MTV si VIVA in Germania, Austria si Elvetia.”Shout”, piesa care da titlul albumului, poate fi auzita ca soundtrack pe spotul Ford in 52 de tari.

In 2013, trupa a luat decizia de a se muta la Viena, iar concertele din Romania devin mai rare, dar de mare amploare. Publicul din Romania va avea ocazia sa asculte in exclusivitate piese noi in concertul de pe 10 octombrie din Club Doors.

Accesul pentru concertul Moonlight Breakfast se va face incepand cu ora 21:00. Biletele pentru concert pot fi găsite la sediul clubului, la preţul unic de 30 de lei (biletele nu includ loc la masă). Rezervarea locurilor la masă se poate face la numărul de telefon 0763 66 16 22.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>