Published On: mar, mart. 17th, 2015

„Niste baieti” , în premieră pe scena Clubului Doors

niste_baieti_v1_web Trupa „Niste baieti” , care are in componenta 4 consumatori de voie buna si dispozitie de cantat, s-a format in urma cu aproximativ 9 ani, in Bucuresti. Tot in aceeasi perioada au lansat si primul lor album: „Adunate din popor si cantate din topor”, acesta a avut un real succes.
„Valurile de fani” au inceput sa urmareasca trupa peste tot si astfel au determinat plecarea lor intr-un turneu national, in primavara anului 2007: 14 concerte in 14 orase. Astfel curand trupa a ajuns la peste 100 de concerte in cluburile din tara si din Bucuresti si sa participe la festivaluri ca Stufstock, Motorrock Ploiesti Bucov, Zilele Bucurestiului la Viena si multe altele.
Componenta trupei este aceeasi inca de la inceputurile ei: Barbu Niculae, Gabi Georgescu, Eugen “Piti” Imecs si Albert Miheiteanu.
Fanii band- ului „Niste baieti”si nu numai ei, ii pot asculta, vedea, cunoaste sau recunoaste, weekend- ul acesta pe 20 martie, in club Doors, incepand cu ora 21:00. Pretul unui bilet este de 15 lei.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>