Published On: lun, apr. 7th, 2014

Numar limitat de bilete pentru concertul Iyeoka din Club Doors

IyeokaAu ramas cateva zile pana la mult asteptatul concert al artistei internationale,  Iyeoka. Pana duminica 13 aprilie, doritorii mai pot achizitiona, de la sediul Clubului Doors,  doar bilete fara loc, la pretul de 40 de lei.  Organizatorii anunta ca  biletele fara loc vor putea fi achizitionate si in seara evenimentului, de la intrare la pretul de 50 de lei, dar numarul acestora va fi limitat.

Aflată în turneul de promovare a albumului proaspăt lansat în Europa, ”Say Yes”, Iyeoka va susține două concerte și în România: pe 12 aprilie în București, la Hard Rock Cafe și pe 13 aprilie la Constanța, în clubul Doors.

Iyeoka, împreună cu trupa ei, The Rock by Funk Tribe, au un traseu ce include Tunisia, Elveția, Germania, Luxemburg, Turcia și România, având 11 concerte în 2 săptămâni. În întreaga călătorie, echipa este însoțită de micuțul Ugiagbe Lee, care va împlini 2 ani în iunie, și de bona acestuia. Chiar dacă Iyeoka a renunțat la o viață liniștită și la meseria de farmacistă pentru a se dedica muzicii și poeziei, artista nu vrea să își neglijeze copilul din cauza programului încărcat, așa că fiul ei este pretutindeni cu ea, luându-și foarte în serios rolul de mamă.

Artista trăiește în conformitate cu valorile în care crede cu tărie, pe care le exprimă în muzica sa. Ea crede în familie, în rădăcini, în dragoste, în bucuria de a trăi și în nevoia de a face ceva pentru semenii săi. O bună parte a carierei sale de până acum a fost dedicată sprijinirii poporului nigerian și continentului african, de unde își trage originea. Ea este una dintre artistele care au înregistrat pentru compilația de coveruri cu scop caritabil ”In The Name Of Love: Africa Celebrates U2”, interpretând ”Desire”.

Iyeoka este o cântăreață puternică ale cărei versuri și talent vocal invocă spiritul artistelor care au inspirit-o – Nina Simone, Lauryn Hill sau Amy Winehouse. Este o povestitoare ale cărei cuvinte dau speranță și vindecă răni. Versurile transformate în cântece devin daruri unice pentru audiență, Iyeoka avînd o forță incredibilă pe scenă, o capacitate de a transmite emoții și sentimente ieșită din comun.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>