Published On: mar, dec. 13th, 2011

O mie de constanteni au primit recomandari privind situatiile de urgenta

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta „Dobrogea” al judetului Constanta a organizat marti, 13 decembrie, un punct mobil de informare preventiva in incinta City Park Mall, transmite Infostar.

Astfel, intre orele 10.00 – 12.00, patru cadre ale ISU Constanta si un reprezentant al Serviciului Privat pentru Situatii de Urgenta al operatorului economic au distribuit circa 1.000 de pliante tuturor cetatenilor care au trecut prin centrul comercial. Brosurile distribuite constantenilor contin informatii si recomandari privind comportamentul in caz de cutremur, inundatii, riscul radiologic, prevenirea incendiilor la gospodarii si apelarea numarului unic de urgenta 112. In paralel, s-au facut recomandari pentru prevenirea situatiilor de urgenta specifice sezonului de rece si sarbatorilor de iarna.

La finalul activitatii, capitanul Mihai Georgescu, seful Compartimentului Evidenta, Analiza si Prognoze Preventive a apreciat: „Cei mai receptivi au fost cetatenii de varsta a III-a. Acestia nu doar ca au ascultat recomandarile facute de noi, dar chiar ne-au adresat si intrebari suplimentare”.

Activitatea desfasurata se inscrie in campania „Ziua Informarii Preventive” ce se deruleaza in fiecare zi de marti, 13.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>