Published On: joi, aug. 24th, 2017

Orchestra Simfonică Bucureşti, violonista Sarah Chang şi actorul Ion Caramitru vă invită la „Sub semnul lui Ovidius“

Sâmbătă, 26 august 2017, de la ora 20.30, în Piaţa Ovidiu din Constanţa se deschide cel mai important eveniment al Anului Omagial, “Sub semnul lui Ovidius”! Amfitrion va fi actorul Ion Caramitru, iar invitaţii săi sunt personalităţi extrem de speciale din lumea muzicii clasice, baletului, istoriei reconstituite 3D şi… artei de a face focul să nareze. Week-endul va debuta şi se va încheia “Sub semnul lui Ovidius”, eveniment organizat de Filiala Asociaţiei Difuzorilor şi Editorilor – Patronat al Cărţii şi sprijinit de Primăria Municipiului Constanţa.

 

 

„Sub semnul lui Ovidius” stau, aşa cum v-am mai anunţat, mai multe premiere, pe care le veţi descoperi pe parcursul celor două zile.

 

În program: Orchestra Simfonică Bucureşti, singura orchestră privată din ţară, cu un palmares absolut impresionant, condusă de maestrul dirijor Radu Postăvaru, şi invitata lor de suflet, celebra violonistă Sarah Chang; Orchestra Teatrului Național de Operă şi Balet „Oleg Danovski”, o nobilă instituţie culturală pe care, fără îndoială, o cunoaşteţi, apreciaţi şi iubiţi şi care, anul acesta, împlineşte 60 de ani!; cel mai bun coregraf român, Horaţiu Cherecheş, renumit la nivel naţional şi internaţional pentru montările sale, prin care aduce în contemporaneitate dulcele stil clasic şi care a creat, în premieră naţională, o Suită din Baletul „Spartacus”, compus de Aram Haciaturian; „Sub semnul lui Ovidius” – un spectacol digital, care recuperează spiritul antic, care nu are nevoie de nicio scenă şi care vă prezintă lumea aparent tangibilă a Antichităţii lui Ovidius, şi cel mai spectaculos program de artificii din România, gândit şi pregătit de experţii de la Ruggieri: o poveste incredibilă, narată de muzică şi foc, care va arde şi va mângâia spirite şi pe care nu o veţi uita niciodată! Spectacolul va avea loc pe faleza de la Modern şi în Portul Tomis.

 

INTRAREA ESTE LIBERĂ! Recomandarea organizatorilor: dresscode black&white

 

 

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>