Published On: mar, feb. 17th, 2015

Pinholes și The Kryptonite Sparks, în Doors Club Constanța

PinholesPinholes și The Kryptonite Sparks vă invita sâmbătă, 21 februarie, la Doors Club Constanța la un concert-eveniment ce face parte din turneul „Best Alternative Newcomers Tour”.

Prin intermediul Best Alternative Newcomers Tour, Dark Side Booking Academy aduce în fața publicului cele două trupe câștigătoare ale premiului „Best Alternative Newcomer” din cadrul galelor Metalhead Awards 2014 și 2015.

Pinholes și The Kryptonite Sparks vor fi prezenți în paisprezece locații din țară, în mai puțin de 2 luni.

Turneul este cu atât mai special, cu cât este rezultatul unui an și jumătate de muncă asiduă în promovarea și cunoasterea de către public a universului Pinholes și The Kryptonite Sparks și marchează lansarea și prezentarea în premieră a noilor materiale discografice ale celor două trupe:

Pinholes- „Era Pietrelor Neșlefuite”

The Kryptonite Sparks – „Doi // A doua undă de bruiaj”

Pinholes

Un proiect cu rădăcinile în rock și ramuri ce se agață de genurile psihedelic, post rock, art rock, totul cu un iz melodramatic și o mentalitate independentă, Pinholes lansează primul album – „Zmei”- în 2013, iar piesele „Avem un loc”, „Poza” și „Cum?!”, intră în heavy rotation la Radio Guerilla. În următorul an și jumătate, trupa participă la numeroase evenimente unde împart scena cu trupe precum Vița de Vie, Luna Amară, Alternativ Quartet, Fluturi pe Asfalt, Theory of Mind, Velosonics sau Robin and the Backstabbers.

„Purtăm aceiași zmei, aceeași obsesie că muzica merita efort și respect, iar posibilitatea de a purta un dialog cu ajutorul unui instrument muzical, fascinează și colorează agresiv orizontul. Putem lăsa ceva în urma celor ce vor să descopere”.

The Kryptonite Sparks

Exploratori sonici, The Kryptonite Sparks sunt un power-trio incandescent, o combinație eterogenă de indie rock, alternative, funk, avant-prog și pop-rock. În vara lui 2013, The Kryptonite Sparks lansează primul EP și îl promovează la festivaluri precum Rock’n’Iași (unde obțin premiul I), Peninsula, Durusa SummerHills sau Posada Rock. În 2014 participă la “Zilele Prieteniei” Bergenbier, Plopstock și Zilele Nordului, iar în toamna anului 2014 se alatură trupei Vița de Vie în turneul lor național ”Fenomental 15 ani”.

Evenimentul este programat pentru ora 21:00. Biletele sunt puse în vanzare la sediul clubului, la prețul de 15 lei.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>