Published On: mar, iun. 10th, 2014

Predoiu (PDL): Procedurile pentru fuziunea cu PNL continuă cât de repede ne permite legea

pdlConducerea centrală a PDL a ratificat discuțiile purtate cu PNL până-n acest moment și continuarea procedurilor pentru realizarea fuziunii cât de repede permite legea, având în vedere și vacanța judecătorească, a anunțat marți prim-vicepreședintele PDL Cătălin Predoiu.

„BPN al PDL a ratificat discuțiile care au avut loc până-n acest moment între comisia de negociere a PDL și comisia de negociere a PNL. Reamintesc faptul că am stabilit ca mâine (miercuri — n.r.) să completăm componența comisiilor tehnice pentru pregătirea fuziunii, după ce colegii de la PNL ne vor furniza lista cu membrii care vor lua parte la aceleași comisii. De asemenea, am stabilit că vom studia procedurile juridice și vom avansa cu aceste proceduri atât de repede cât ne permite legea, atât de repede cât ne permite faptul că urmează o vacanță judecătorească începând cu data de 1 iulie”, a declarat prim-vicepreședintele PDL într-o conferință de presă.

Predoiu a subliniat că nu s-a stabilit, deocamdată, niciun termen limită în privința fuziunii cu PNL, așteptându-se concluziile din partea juriștilor celor două formațiuni cu privire la procedurile de urmat.

„În mod cert, însă, acest proces politic va continua. Este un proces pe termen lung. Are ca obiectiv alegerile prezidențiale, dar, în același timp, pregătim și anul 2016, pregătim o structură politică, o construcție politică ce va urmări un proiect de țară. Nu avem, deci, ca obiectiv doar alegerile prezidențiale”, a mai declarat prim-vicepreședintele PDL.

AGERPRES

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>