Published On: lun, apr. 20th, 2015

Robin and the Backstabbers lansează un nou album la Doors Club

UntitledVineri, 24 aprilie, Robin and the Backstabbers lanseăza in Doors Club volumului 2 al albumului Bacovia Overdrive, intitulat Arhanghel`sk.
Robin and the Backstabbers este o formație românească de rock formată în 2010 la inițiativa lui Andrei Robin Proca. Cu un sound trepidant, cu versuri mai lejere şi mai răcoroase decât primele brize ale primăverii, citând influențe de poveste precum stațiunea Borsec, Henri Coandă și taxidermia, Robin and the Backstabbers își autodescriu stilul ca „pop melodramatic”. După 8 single-uri no.1 la Radio Guerrilla și un prim album de succes, trupa lanseaza al doilea disc de studio, a doua parte a viitoarei trilogii intitulate Bacovia Overdrive, Arhanghel’sk.
Robin și-a dorit inițial să formeze o trupă care să cânte coveruri după albumul Graceland al lui Paul Simon si ajuns sa creeze ceva original care s-a bucurat instantaeu de un succes ce continua sa creasca si acum.
Accesul pentru concertul se va face începand cu ora 21:00. Biletele pentru concert pot fi găsite la sediul clubului, la preţul unic de 25 de lei (biletele nu includ loc la masă). Rezervarea locurilor la masă se poate face la numărul de telefon 0763 66 16 22.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>