Published On: mar, mart. 13th, 2012

Seminar despre resurse umane la Academia Navala

Deschiderea seminarului de informare intitulat „The Human Resources in Renewable Energy Sector”, in cadrul proiectului RES-OP-DEV va avea loc joi, 15 martie, de la ora 10.00, la Academia Navala Mircea cel Batran. La eveniment vor participa agenti economici care activeaza in sectorul energiilor din surse regenerabile, transmite Infostar.

Seminarul este organizat de catre Academia Navala Mircea cel Batran, in colaborare cu Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Constanta si cu partenerii proiectului, Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA Bucuresti, Universitatea „Angel Kanchev” din Ruse si Agentia Municipala pentru Energie, Ruse, Bulgaria.

Proiectul RES-OP-DEV, Cooperare comuna Romania-Bulgaria pentru o dezvoltare sustenabila si pe termen lung a resursei umane tinere in domeniul tehnologiilor de energie regenerabila, in scopul depasirii barierei socio-culturale si deschiderii unor oprtunitati comune de gasire a unui loc de munca si angajare in zona transfrontaliera, se desfasoara pe o perioada de 18 luni, incepand cu luna iulie 2011, fiind finantat de Fondul European pentru Dezvoltare Regionala si Guvernul Romaniei. Obiectivele principale sunt stimularea schimbului de cunostinte  tehnologice si informationale in domeniul general al energiei si in sectorul particular al energiilor regenerabile si stimularea insertiei resursei umane tinere pe piata regionala a fortei de munca.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>