Published On: mar, oct. 28th, 2014

Show Proconsul la malul marii

afis proconsulUna dintre cele mai iubite trupe pop-rock romanesti revine la Constanta. Sunteti asteptati in club Doors, duminica, 2 noiembrie, sa fredonati melodii arhicunoscute ca „Povestea Noastra”, „Cerul”, „Tu”,”Calatorul”, „Pentru tine” sau „De la rusi vine ploaia”, dar si cele mai noi single-uri Proconsul.

Trupa Proconsul a devenit cunoscuta in 1999, cu maxi-single-ul de debut “De la rusi”, iar in 2000 a luat locul 3 la festivalul de la Mamaia, sectiunea Creatie, cu piesa “Cerul”.

In acelasi an, apare albumul “Tatuaj”, pe care sunt incluse piesele “Cerul”, “Fata cu tatuaj” si “De la rusi”. In 2001 cei de la Proconsul lanseaza un nou album – “Mi-ai luat inima”, cele mai cunoscute piese incluse fiind “Zbor”, “Mi-ai luat inima”, “Despre tine” sau “Spune-mi despre noi”. Urmatorul an, albumul devine album de aur, datorita celor peste 50 000 de unitati vandute, iar Proconsul castiga trofeul “Cerbul de Aur”.

Urmeaza albumele “10 povesti”(2003), “5” (2004), “Balade. Pentru tine” (2006) si “Da mai departe” (2007), albume care se bucura de aprecierea publicului si pozitioneaza Proconsul in varful topurilor de pop-rock romanesc.

Membrii Proconsul sunt Bogdan “Bobo” Marin (solist), Dragos Dinca (chitara si backing vocals), Robert Angelescu (clape si backing vocals) si Valentin Petricenco (tobe), Robert Ursache (bass).

Biletele pentru concertul PROCONSUL se pot achizitiona de la sediul clubului la pretul unic de 50 de lei ( biletele nu includ loc la masa). Pentru informatii si rezervari: 0763 66 16 22. Accesul pentru eveniment se face incepand cu ora 20:00.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>