Published On: mar, nov. 3rd, 2015

Şi totuşi, iubirea… – spectacol de muzică folk și poezie

iubireaIoana Bărbuliceanu şi Liviu Băiţel vor readuce joi, 5 noiembrie, de la ora 20.00, pe scena Clubului Doors nostalgia şi romantismul cântecelor anilor ’80, pe versurile celui care a fost Adrian Păunescu, dar şi muzică nouă, cu melodii consacrate sau cântate în primă audiţie, compuse de cei doi cantautori.

Indrăgostit de mirajul cuvintelor scrise, rostite sau cântate, la fel ca de sunetul strunit de corzile chitării, Liviu Băiţel, este un îndrăgit cantautor, o simpatică prezenţă, a cărui maturitate se completează, în acest spectacol, într-o simbioză deosebită, cu talentul adolescentei, de numai 16 ani, Ioana Bărbuliceanu.

Tânăra Ioana a păşit prin lumea artei, ca protagonistă, în anul 2013, a filmului militant, “Dobrogea, my love!”, care a câştigat Marele Premiu la Festivalul European de Film Ecologist, dar şi cântandu-şi compoziţiile în faţa a mii de spectatori pe scenele Festivalului Callatis, Teatro Tendastrisce – Roma, Milano, Dublin, Viena.

Ioana şi Liviu propun publicului o îmbinare fericită de muzică, poezie şi bună dispoziţie, pe două voci din generaţii diferite.

Intrarea este liberă. Info și rezervări la tel: 0763 66 16 22

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>