Published On: mie, mart. 5th, 2014

Simularea probei scrise la matematică și istorie

lucrare 1Miercuri, 5 martie, a avut loc simularea probei scrise la cele două discipline, Matematică (profil real) și Istorie (profil umanist).

Conform datelor furnizate de directorii unităților de învățământ, proba la Matematică a fost susținută de 7.811 elevi (clasa a XI-a – 4.156 și clasa a XII-a – 3.655), iar la Istorie s-au prezentat 2.266 (clasa a XI-a -1.225, clasa a XII-a – 1.041).

Subiectele au fost elaborate de Centrul Național de Evaluare și Examinare, au fost diferențiate în funcție de filieră/profil și au avut un grad mediu de dificultate, permițând tratarea lor în trei ore.

Vineri, 7 martie, se va desfășura simularea probei scrise la alegere a profilului și specializării: Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică (profilul real) și Geografie, Filosofie, Economie, Psihologie şi Logică (profilul umanist).

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>