Published On: joi, apr. 9th, 2015

Stand-up comedy “fara zahar” la Club Doors

Bobi_webDuminica, 19 aprilie, clubul Doors este gazda unui spectacol de stand up comedy, “fara zahar”, dar cu exces de umor. Protagonistul spectacolului, Bobi Dumitras, este cunoscut din concertele si cantecele pline de haz, ale trupei Fara Zahar.
In anul 1995, Bobi ii propune lui Bobo (Bogdan Burlacianu) sa faca parte din trupa de umor a liceului la care invatau “Patrula Zero” (4-0), scrie sketch-uri umoristice cu ironii la adresa profesorilor, pe care le interpreteaza cu succes la balurile de boboci si de absolvire. Grupul activează pina in anul 1997, cand cea mai mare parte din componenti termina clasa a XIIa. Bobi paraseste orasul natal pentru a merge la facultate in Iasi, insa pastreaza legatura cu colegul lui de trupa si continua colaborarea la un alt nivel: se hotarasc sa formeze trupa Fara Zahar, bazata strict pe umor si parodie. Bobi se ocupa atat interpretarea pieselor, cat si de compozitia lor.
Umorul fiind calitatea lui principala, a decis sa ofere publicului moment interminabile de buna dispozitie, prin intermediul show-urilor de stand-up comedy. Aceasta idee a fost foarte bine primita de fanii lui, asa ca in prezentnt Bobi imbina “placutul cu placutul” si urca pe scena fie alaturi de Bobo pentru cantari comice, fie singur pentru spectacole de stand up comedy.
Show-ul de stand up comedy cu Bobi Dumitras va incepe la ora 19:00. Biletele pentru coeveniment pot fi găsite la sediul clubului, din strada Traian, nr. 68 A, la preţul unic de 20 de lei (biletele nu includ loc la masă). Rezervarea locurilor la masă se poate face la numărul de telefon 0763 66 16 22.

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>